Cât de bine arată Halle Berry (50) în costum de baie!

31 august, 2016
Halle Berry jpeg

Halle este una dintre acele actriţe care par că nu îmbătrânesc. Nu ştim exact ce face, dar ştim că arată impresionant la cei 50 de ani, într-un costum de baie deux-pieces.

Halle arată nemaipomenit

De când şi-a făcut cont pe Instagram, actriţa din ”X-men” le arată fanilor internauţi imagini inedite, surprinse în viaţa ei de zi cu zi, departe de lumina reflectoarelor şi de covorul roşu. Însă, tindem să credem că fanii preferă aceste cadre în detrimentul celora prelucrate şi stilizate, apărute în diverse reviste.

Cea mai recentă postare a actriţei de pe acea reţea de socializare este cu adevărat impresionantă, dat fiind faptul că Halle apare într-un costum de baie deux-pieces şi că arată nemaipomenit la cei 50 de ani.

”Ultima mea şedinţă foto din această vară”, este descrierea postată de Halle la acea imagine. Pesemne, actriţa a vrut să le arate fanilor un cadru care încă nu a fost retuşat de editorii foto. Şi bine a făcut, căci aceştia au răsplătit-o cu numeroase comentarii şi aprecieri virtuale.

Fanii internauţi se bucură de cadrele inedite postate de Halle

Cât despre secretul din spatele siluetei sale, în august 2015 actriţa a declara pentru ”The Los Angeles Times” că mănâncă sănătos şi face mult sport. ”E mai greu acum decât obişnuia să fie. Odată ce înaintez în vârstă, sunt mai atentă la ceea ce mănânc. N-am lucrat niciodată cu greutăţi până a trebuit să lucrez la un film. Oricum, fac cardio foarte mult. Fac şi exerciţii ce implică greutatea corpului meu foarte mult, căci nu vreau să ajung prea musculoasă. Sunt diabetică, aşa că sportul a făcut parte din viaţa mea multă vreme. La fel şi cu consumul redus de zahăr.”, declara pe atunci actriţa.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg