Cât de bine arată Monica Tatoiu la 64 de ani în costum de baie. Imagini superbe direct de pe plajele exotice pe care le-a vizitat

26 aprilie, 2021
1 tatoiu1 jpg jpeg

Monica Tatoiu savurează viaţa la maxim. Se bucură alături de soţul său de peisajele superbe şi îndepărtate ale celor mai exotice plaje.

Femeia de afaceri a publicat pe pagina domniei sale de Facebook câteva instantanee care reuşesc să-i facă şi pe urmăritorii dânsei să viseze la vacanţă.

2 panama2 jpg jpeg

Nu putem să nu remarcăm nici cât de bine arată doamna Tatoiu în costum de baie. Iată cum s-a distrat alături de soţ în paradisul sălbatic din îndepărtata Panama.

3 tatoiu4 jpg jpeg

Soţii Tatoiu adoră vacanţele exotice şi ofertele de călătorie, vânează preţurile bune în destinaţii paradisiace. Înaintea experienţei Panama, ei au vizitat Curaçao.

“Santa Catalina, pe malul Pacificului, departe de zgomotul infernal al civilizaţiei. Doar simfonia valurilor (…) Astăzi am văzut nişte pisici de mare gigantice, diametru de 2 m, şi o colonie de stele de mare în care câteva perechi se drăgăleau. Şi o murenă mare şi verde, care păzea un pui de rechin. Şi un <stol> de pisici de mare zburătoare. Şi am prins la întoarcere o furtună de nota 10.Tot tacâmul pentru o cantitate suficientă de adrenalină, cât să ucidă o vacă de lapte. Ca să experimentezi trebuie să laşi la o parte frica. Puţină inconştienţă şi mori fericit…”, scrie Monica Tatoiu pe Facebook.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg