Cât de diferită e Eugenia Şerban la doi ani de când a învins cancerul! Are părul albastru şi o siluetă de invidiat la 51 de ani: "O nouă viaţă"

20 ianuarie, 2021
1 eugenia serban transformare jpg jpeg

Este o învingătoare! Eugenia Şerban s-a vindecat de cancer şi a început o viaţă nouă! Este într-o formă de invidiat, arată mai bine ca niciodată şi abia aşteaptă să urce pe scena teatrului. 

În urmă cu doi ani de zile, Eugenia Şerban a fost diagnosticată cu două forme de cancer. Timp de două săptămâni a fost în depresie, a crezut că viaţa nu mai are niciun sens. Şi-a făcut curaj apoi şi şi-a dorit să trăiască!

Acum, actriţa este într-o formă de invidiat, are 51 de ani şi arată foarte bine. Şi-a vopsit părul albastru, poartă machiaj! Spune că a început o nouă viaţă. 

"E un început de an şi o nouă viaţă. Am lăsat tot ce a fost greu în anul trecut, chiar în ultimii doi ani, şi aştept să treacă pandemia ,să începem din nou să muncim, să fim lăsaţi să jucăm teatru. Acolo este locul meu. Zâmbesc mereu, de ce să nu o fac? Viaţa e frumoasă şi fiecare zi merită trăită din plin. (...) 

Îmi place să cred că fiecare zi e importantă pentru noi, că trebuie să ne bucurăm de fiecare lucru frumos care ni se poate întâmpla în fiecare zi. Eu spun că orice clipă trebuie trăită şi trebuie să ne bucurăm. La miezul nopţii, în noaptea dintre ani mi-am dorit să fiu sănătoasă, să trecem cu bine peste această perioadă şi să fim lăsaţi să ne facem meseria. Îmi e foarte dor

Cel mai greu moment a fost cel prin care am trecut acum doi ani de zile. Dar a durat foarte puţin. Când auzi acel cuvânt pe care acum nu vreau să îl pronunţ, e imposibil să nu te gândeşti la moarte. Vreo două trei săptămâni am fost dărâmată. Apoi am zis că iubesc viaţa şi trebuie să lupt. Pentru toţi cei care trec prin acesta, am mai spus-o că această boală este cel  mai mare duşman al secolului XX!, este în primul rând psihicul. Dacă îşi doreşti să trăieşti cu adevărat, atunci vei ieşi învingător. Pentru asta trebuie să ne ducem la timp la control. 

Mi-am dorit să trăiesc pentru că încă nu am realizat tot ce mi-am propus în viaţa asta...şi mai am lucruri de făcut.", a spus actriţa la Antena Stars. 

13 eugenia serban 2pg jpg jpeg

Eugenia Şerban a fost diagnosticată cu două forme de cancer

"Acum nu mă mai confrunt cu nimic, dar înainte m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului XXI: cancerul. M-am dus la un simplu control şi sfătuiesc orice femeie să îl facă în fiecare an şi am aflat că am...bine, au început investigaţiile şi am aflat că am cancer.

veam un cancer ginecologic. S-a demonstrat că este cancer. Doctorul meu a decis de urgenţă să fac şi o mamografie, aveam şi doua tumori la unul din sâni. Şi m-am confruntat cu doua cancere în aceeaşi perioadă, la fel de agresive. Am avut o operaţie de 12 ore şi jumătate, am ales România....în detrimentul Turciei şi Vienei. Am dat de nişte prieteni doctori la fel de nebuni ca şi mine. Au acceptat să îmi facă toate intervenţiile în una. (...) Cel mai greu moment a fost când mi s-a spus că o să rămân fără păr. Este momentul psihologic. Aceasta sunt eu.", spunea ea în mai 2020.  

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg