Cât de diferite au fost naşterile regale anterioare?

23 iulie, 2013
william jpeg

Uneori, regulile chiar sunt făcute să fie încălcate. Cum ar fi vechea tradiţie ca în camera naşterii să fie prezent şi Secretarul Regal care să se asigure că bebeluşul să nu fie…înlocuit. Dar cum s-au schimbat tradiţiile de-a lungul anilor, în ceea ce priveşte naşterile regale?

Uneori, regulile chiar sunt făcute să fie încălcate. Cum ar fi vechea tradiţie ca în camera naşterii să fie prezent şi Secretarul Regal care să se asigure că bebeluşul să nu fie…înlocuit. Dar cum s-au schimbat tradiţiile de-a lungul anilor, în ceea ce priveşte naşterile regale?

Prinţul Charles (foto stânga, cu Regina Elisabeta)

A venit pe lume pe 14 noiembrie 1948, în apartamentul belgian al Palatului Buckingham, după 30 de ore de travaliu pentru Regina Elisabeta. Dacă vă întrebaţi ce făcea tatăl copilului, în tot acest timp, aflaţi că juca squash prin curte şi înota de zor în piscină, probabil de emoţia aşteptării naşterii. După ce Regina şi-a revenit, a fost întâmpinată de Philip cu şampanie şi un buchet mare de trandafiri şi garoafe – preferatele proaspetei mămici. Camera în care a născut regina Elisabeta a fost şi cea în care, mai târziu, au fost aduşi pe lume şi prinţii Andrew şi Edward. A fost prima oară după mult timp când nu a fost prezent la naştere un reprezentant al guvernului.

Dă click pe URMĂTOAREA să afli cum au venit pe lume Regina Elisabeta şi Prinţul William

Regina Elisabeta (foto stânga, cu Regina-Mamă)

Nimeni nu se aştepta ca ea să ajungă regină a Marii Britanii, mai ales că era a treia la rând pentru tron, după unchiul şi tatăl ei. Regina s-a născut pe 21 aprilie 1926, în casa bunicilor şi nu în palat, după un travaliu al Reginei-mamă care a durat 24 de ore.

Prinţul William (foto jos)

Cea care a destrămat tradiţia în mod surprinzător a fost prinţesa de Wales, Diana, care a născut la spital şi nu la palat. Ca şi Ducesa de Cambridge, a ales aripa privată a spitatului St. Mary din Paddington, pentru a-l naşte pe William Arthur Philip Louis, pe 21 iunie 1982. Deşi dorea să fie o naştere naturală, după câteva ore de travaliu s-a răzgândit. După naştere, tatăl – prinţul Charles – a întâmpinat-o pe Lady Di cu un colier de diamante şi perle, cu un pandativ în formă de inimă. Prima reacţie a Reginei la venirea pe lume a prinţului William? „Slavă Domnului că nu a moştenit urechile tatălui său!“

image

Prinţul Philip şi Regina-Mamă (Elisabeta I) au venit pe lume în mod neobişnuit

Prinţul Philip a fost născut pe masa de bucătărie într-o casă de vacanţă din Corfu, unde nu exista electricitate sau apă caldă. 18 luni mai târziu, familia prinţului a părăsit locul, cu bebeluşul într-un cărucior încropit dintr-o cutie.

Nu se ştie în ce condiţii s-a născut Regina-Mamă, dar se pare că ar fi venit pe lume pe 4 august 1900, în spatele unei ambulanţe. Unii spun că, de fapt, s-ar fi născut în casa părinţilor săi din Grosvenor Gardens.

Sursa foto: dailymail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia