Cât de mare este acum fiica Narcisei Suciu. Daria a crescut în Finlanda, ţara în care îndrăgita artistă s-a mutat în urmă cu 10 ani

30 septembrie, 2021
1 narcisa png png

Fiica Narcisei Suciu a crescut! Daria s-a acomodat perfect în Finlanda, ţara în care îndrăgita noastră artistă s-a mutat acum mai puţin de un deceniu.

Narcisa Suciu a uimit pe toat─â lumea ├«n urm─â cu zece ani, c├ónd a anun┼úat c─â-┼či face bagajele ┼či c─â d─â Rom├ónia pe Finlanda, ┼úara natal─â a so┼úului s─âu, Veikko Miettinen.

├Än ┼úara de adop┼úie, artista s-a acomodat foarte bine, m─ârturisind ├«n urm─â cu ceva timp pentru Formula As c─â este fericit─â: ÔÇŁAcum e lumin─â ┼či lini┼čte ├«n sufletul meu ┼či sunt al─âturi de un b─ârbat care m─â iube┼čte ┼či pe care ├«l iubesc. Veikko ├«mi ofer─â o via┼ú─â tihnit─â ┼či confortabil─â, nu trebuie s─â m─â g├óndesc c─â trebuie s─â pun o p├óine pe mas─â, a┼ča cum se ├«nt├ómpla ├«n Rom├ónia. Este un b─ârbat care m-a pl─âcut ┼či care m-a asumat cu totul, f─âr─â rezerve ┼či f─âr─â nicio condi┼úie, din clipa ├«n care a ├«nceput rela┼úia noastr─â. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe InternetÔÇŁ, m─ârturisea Narcisa Suciu.

stanga
dreapta
2 narcisa png png
3 daria suciu jpg jpeg
4 daria suciu1 jpg jpeg
5 daria suciu2 jpg jpeg
6 daria suciu3 jpg jpeg
7 daria suciu4 jpg jpeg
8 daria suciu5 jpg jpeg
9 daria suciu6 jpg jpeg

Fiica sa Daria este ┼či ea mare acum, are 23 de ani ┼či locuie┼čte cu iubitul s─âu ├«n alt ora┼č. Acolo lucreaz─â ┼či urmeaz─â o facultate de arte plastice. A mo┼čtenit p─ârul ro┼čcat ┼či c├órlion┼úat al mamei. Narcisa Suciu este foarte m├óndr─â de Daria ┼či a vorbit despre fiica sa atunci c├ónd ea ┼či-a luat zborul din cuib, la o emisiune din Rom├ónia: ÔÇ×A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia s─â plece de acas─â. Ea e pe art─â plastic─â ┼či a ├«nceput ┼čcoala de dou─â s─âpt─âm├óni, e ├«n Helsinki. Nu mi-a fost u┼čor, m-a apucat un pl├óns, iar b─ârbatu-meu m-a l─âsat a┼ča vreo 10 minuteÔÇŽ E cu prietenul ei, care e un b─âiat pe care mama ├«l aprob─â, e un b─âiat foarte fain, le-am zis c─â sunt noroco┼či c─â s-au g─âsit la 20 de ani f─âr─â dram─â, locuiesc ├«mpreun─â, p─ârin┼úii lui o iubesc pe Daria.ÔÇŁ, m─ârturisea artista la o emisiune TV.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg