Cât de mare şi frumoasă s-a făcut fiica matinalului Răzvan Simion!

27 iunie, 2022

Ianca nu mai este o fetiţă, iar asta răzbate prin toţi porii. Răzvane, ai grijă să n-o fure cineva!

fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg

Timpul a trecut în zbor şi, pe nesimţite, fetiţa lui Răzvan Simion s-a transformat într-o adolescentă răpitoare! Emoţiile sunt cu atât mai mari anul acesta, pentru că, în august, aceasta îşi va serba majoratul.

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" se laudă ori de câte ori are ocazia cu cei doi copii ai săi, Tudor Ștefan și Ianca. Şi, deși își ține viața personală cât mai departe de luminile reflectoarelor, nu ezită să publice imagini cu cele mai importante persoane din viața lui.

Weekendul acesta, Răzvan a postat un instantaneu cu fiica sa, în timp ce se aflau la Opera Română, unde a fost pus în scenă spectacolul de balet "Lacul lebedelor", al lui Tceaikovski. Totuşi, fanii internauţi au fost mai puţin atenţi la informaţie, cât la frumoasa brunetă de lângă el, care efectiv i-a captivat.

Ianca Simion are o frumuseţe aparte, pe care nu ezită s-o pună în valoare pe reţelele de socializare. În curând, ea va avea 15.000 de urmăritori pe Instagram, unde postează, de obicei, fotografii din vacanţă.

De data aceasta, fata a apărut alături de tatăl său, la un eveniment cultural de seară, îmbrăcată într-un compleu foarte elegant, de culoarea muştarului.

Aviz amatorilor care şi-ar dori să-i afle numărul de telefon! Ianca are deja un prieten, un tânăr pe nume Marco şi, din câte se vede, are gusturi alese. Oricum, oricine ar fi în viaţa ei, trebuie să aibă validarea celebrului său tată.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg