Cât de mari au crescut copiii Madonnei! Rocco, în miezul luptei părinţilor pentru custodie

27 decembrie, 2015
Madonna and Rocco jpeg

Cu toate că Regina pop este acum la cuţite cu fostul ei soţ, Guy Richie, pentru a câştiga custodia fiului lor de 15 ani, ea a decis să împărtăşsească cu fanii viaţa ei de familie, în special cum petrece alături de ceilalţi copii ai săi, care au crescut foarte mult.

În perioada aceasta a Sărbătorilor, starul de 57 de ani a postat multe fotografii cu Lourdes, fata ei de 19 ani, dar şi cu David (10) şi Mercy (9), pentru a-şi arăta dragostea faţă de ei. Desigur, nu a uitat de Rocco, însă prezenţa acestuia a fost mai discretă...

Lourdes are deja 19 ani

De Crăciun, Madonna a fotografiat-o pe Lourdes într-un moment vesel, acasă, în timp ce aceasta se uita în telefonul mobil. De altfel, tânăra îi seamănă foarte mult!

Lourdes şi David împreună

Nu a uitat de momentele amuzante în care ceilalţi doi copii ai săi mai mici, Mercy James, de 9 ani, şi simpaticul David, de zece ani, care s-au lăsat pozaţi cu pălării şi coroniţe pe cap, fiecare după stilul său.

Mercy pare să ţină cu Hilary Clinton... ca mama ei

Fetiţa s-a bucurat să imite o mică regină, care ţine cu Hilary Clinton, din câte vedem tricoul ei, în timp ce băiatul a pozat foarte serios, ca un artist.

Lui David îi place la nebunie să pozeze

În schimb, cu Rocco Richie, sunt probleme în familie. Tânărul este în miezul disputei părinţilor lui celebri abia recent, din cauza domiciliului acestuia. Se pare că adolescentul de 15 ani îşi doreşte mai mult să stea în Londra, şi nu în Statele Unite cu mama lui. Mai ales că aceasta îl face să se simtă penibil cu postările sale şi cu stilul atât de deschis la vârsta ei. Dar asta nu îi convine Madonnei...

Madonna cu Rocco în vremurile bune

În schimb, lui Rocco îi place la nebunie să stea departe de viaţa plină a mamei sale, pentru a-şi trăi adolescenţa rebelă în mod normal, ferit de celebritate. De aceea a decis să stea cu tatăl său în Marea Britanie, deşi Madonna a postat totuşi de Crăciun o fotografie cu el în care îl numeşte “răsăritul vieţii mele”.

Problemele între foştii soţi sunt înteţite şi de faptul că regizorul s-a însurat în iulie cu frumoasa Jacqui Ainsley – care se înţelege foarte bine cu copiii Madonnei, mai ales cu Rocco. Rămâne de văzut cui va reveni custodia acestuia, de vreme ce Guy are o viaţă de familie aparent perfectă, în timp ce Madonna e mai tot timpul plecată în concerte…Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg