Cât de mari şi frumoşi s-au făcut copiii lui Céline Dion şi-ai lui René-Angelil!

16 octombrie, 2015
Celine Dion Arrives At Caesars Palace In Preparation For New Show jpeg

Peste chipul radiant al celebrei cântăreţe, anii s-au aşternut foarte greu, însă cei trei copii ai săi cu soţul ei, René-Angelil, adolescentul René-Charles şi gemenii Eddy şi Nelson, au crescut foarte mult! Cu toate că viaţa lui Céline este apăsată de cancerul recurent de care suferă soţul ei de 73 de ani, care este hrănit în prezent printr-un tub medical, să privim latura luminoasă a vieţii celor doi artişti, printr-o retrospectivă a maturizării băieţilor lor adorabili!

image

Băiatul cel mare a crescut enorm şi s-a dezvoltat într-un flăcău foarte simpatic, cu primele semne ale maturizării ca bărbat, pe chip. Şi tindem să credem că l-a moştenit pe tatăl său la privire şi pe mama sa la zâmbet!

image

Recent, fiul cel mare al celor două staruri canadiene, René-Charles, apare într-o fotografie pe Instagram, cu el şi mama sa, în faţa unui tricou de jucător de hockey profesionist, P.K. Subban, din Montreal. Şi a crescut atât de mare şi de chipeş, că tânărul de numai 14 ani e de nerecunoscut! Mai ales că fotografiile cu el sunt rare, majoritatea datând de acum 4-5 ani… “Încă 4 zile până la lansarea site-ului! Mulţumiri speciale lui Céline Dion, o mare fană Habs”, au scris cei de la echipa de hockey alături de fotografia postată pe 12 octombrie, Habs fiind o poreclă dată echipei. René-Charles joacă pentru echipa de junior Bantam AA.

image

Celine şi fiul ei cel mare, Rene-Charles

Dar cântăreaţa de 47 de ani mai are o pereche de băieţi frumoşi foc: gemenii Eddy şi Nelson, pe care i-a răsfăţat cu o zi de distracţie la Disneyland, în Anajeim, California, pe 14 octombrie. Cu 9 zile înainte de ziua lor de naştere, când vor împlini 5 ani, gemenii s-au distrat în marele parc de distracţii, pozându-se cu Mickey Mouse în faţa Castelului Frumoasei Adormite. Copilaşii zâmbesc larg în poză alături de mama lor, care i-a îmbrăcat asortat în ţinute sport jucăuşe.

image

Din păcate, viaţa cântăreţei este umbrită de boala soţului ei, cu care e căsătorită de 21 de ani. Acesta luptă în continuare cu o formă de cancer în zona gâtului, care nu-i permite să mănânce normal. Boala, din păcate, este “în stadiu terminal”, conform declaraţiilor artistei pentru USA Today.

FOTO Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg