Cât de mult a slăbit Christina Aguilera

16 mai, 2013

Într-o formă incredibilă! După ce s-a îngrăşat teribil de mult anul trecut, din vremea când lucra din greu pentru lansarea albumului „Lotus“, cântăreaţa s-a pus pe treabă din nou. Însă nu cu muzica, ci cu formele ei, care sunt din ce în ce mai frumoase şi mai tonifiate.

După ce s-a îngrăşat teribil de mult anul trecut, din vremea când lucra din greu pentru lansarea albumului „Lotus“, cântăreaţa s-a pus pe treabă din nou. Însă nu cu muzica, ci cu formele ei, care sunt din ce în ce mai frumoase şi mai tonifiate.

A fost criticată în nenumărate rânduri pentru kilogramele în plus pe care le-a câştigat de mai bine de un an încoace. Până şi Christina a recunoscut că se săturase să fie fata blondă şi slabă şi că-şi iubeşte formele pline. Însă a fost prea mult, iar acum, şi-a dat şi ea seama de asta. Astfel că a trecut la un program intens de exerciţii fizice alături de antrenorul ei personal, Tee Sorge, efectele antrenamentului fiind deja vizibile. Uitaţi-vă cum arată acum diva pop, în fotografia postată de ea pe Twitter, din timpul filmărilor la noul ei videoclip!

Artista de 32 de ani a slăbit ca prin minune în ultimele săptămâni, dezvăluind o talie de invidiat. În plus, se pregăteşte şi de reîntoarcerea în juriul emisiunii „The Voice“, în timp ce-şi lansează la noul videoclip. Vorba Christinei: „Hei, dacă poţi s-o scoţi la capăt şi să o controlezi, încrederea de sine va străluci.“ Şi-n noua ei siluetă, străluceşte!

Foto: Christina Aguilera



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg