Cât de mult a slăbit Katherine Heigl. Actriţa din Anatomia lui Grey arată formidabil

15 mai, 2018
NBC Universal Upfront   NYC jpeg

S-a confruntat cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii cu băieţelul său, dar şi cu fluctuaţiile de greutate de după. Cu toate acestea, Katherine Heigl a reuşit să slăbească şi să arate formidabil după un an şi jumătate de la naşterea micuţului Joshua Bishop.

image

Cunoscută actriţă din „Anatomia lui Grey” a reuşit să devină mamă pentru prima dată pe cale naturală, asta după ce ea şi soţul ei, Josh Kelley, adoptaseră în trecut două fetiţe - Nancy (9) şi Adalaide (6).

Trupul său a suferit transformări şi i-a fost extrem de greu să revină la formele de dinainte de sarcină, dar nu imposibil.  „Merg într-o vacanţă însorită, am un nou proiect pentru care încep să filmez în aprilie şi dorinţa profundă de a mă simţi în formă, puternică şi sexy m-a motivat în ultimele două luni să pierd câteva kilograme pe care le-am dobândit în timpul sarcinii cu fiul meu. Vreau să îmi redobândesc muşchii care sunt îngropaţi uneva sub această burtă”, spunea Katherine în urmă cu câteva luni. Iat-o acum, într-o formă de milioane, la un eveniment.

image

Vedeta a purtat o ţinută de un alb imaculat la evenimentul NBCUniversal şi a arătat divin, subliniindu-şi noile forme cu o fustă slim cu un model 3 D în faţă.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg