Cât de SEXY erau vedetele chiar şi înainte de-a deveni faimoase!

3 august, 2017
Untitled collage(3) jpeg

Frumuseţe naturală! Cam asta se vede cu ochiul liber la starurile care nu beneficiau încă de stilişti, make-up artişti şi hair stilişti, din simplu motiv că erau pe-atunci nişte simpli anonimi care încercau să dea lovitura în showbiz şi nu-şi permiteau extravaganţe de divă. Iată cum arătau prin adolescenţă viitoarele superstaturi ale lumii!

Courteney Cox

image

E limpede că starul serialului Friends avea trăsături frumoase încă de pe vremea când nu avea o armată de specialisţi la dispoziţie să-i facă cel mai avantajos machiaj şi să o îmbrace cât mai potrivit pentru silueta ei adolescentină. Fotografia aceasta a fost făcută în anii ’80, când Courteney s-a dus la un casting pentru serialul Misfits of Science, iar asta se întâmpla, aţi ghicit, înainte de-a da lovitura cu Friends.Seria cu pricina a fost difuzată timp de 16 episoade, ceea ce a fost benefic pentru Cox, pentru că a fost disponibilă în momentul în care s-au anunţat castingurile pentru serialul care i-a adus cu adevărat notorietatea.

Britney Spears

image

Este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume, mămică grijulie – acum! – a doi băieţi şi un entertainer care a reuşit să dobândească atât avere, cât şi admiraţia publicului internaţional. Iar înainte de toate acestea se putea baza doar pe vocea ei bunicică şi pe aspectul fizic. Înainte de-a deveni un adevărat superstar, odată cu Oops, I Did It Again, Brit era o puştoaică foarte simpatică, cu un potenţial enorm de-a ajunge unul dintre cele mai mari sex simboluri din ziua de azi.

Jennifer Lawrence

image

Nu s-a schimbat aproape deloc, nu-i aşa? Imaginea superbei actriţe s-a schimbat, în timp, doar la nivel de garderobă, machiaj şi coafură. În rest, privirea inocentă, buzele senzuale şi tenul ca de porţelan au fost şi rămân atuurile ei cele mai mari.

Jennifer Love Hewitt

image

N-a mai apărut în nicio producţie hollywoodiană încă din 2015, deci cel mai probabil şi-a încheiat socotelile cu industria cinematografică, dar asta nu ne împiedică să o admirăm pe actriţă într-o imagine făcută înainte de-a deveni un nume în Cetatea Filmului. Şi nu putem să nu remarcăm că Jen se baza pe aceleaşi calităţi fizice ca acum – decolteul generos, privirea şireată şi silueta ca trasă prin inel.

Jennifer Aniston

image

Nu degeaba şi-a dorit ea enorm de mult să devină actriţă! Avea ce arăta lumii întregi! Şi nu ne referim doar la aptitudini actoriceşti şi perseverenţa atât de necesare în acest domeniu, cât mai ales la farmecul ei incontestabil, care a transformat-o, peste noapte, într-un adevărat superstar.

Imaginea a fost realizată în 1990, când Aniston încă încerca de zor să câştige castinguri şi să apară odată pe micul sau marele ecran. N-a fost o perioadă prea bună pentru ea, pentru că multe dintre proiectele televizate în care-şi dorea să apară (precum Ferris Buller) n-au primit undă verde din partea producătorilor. Nu-i nimic, a meritat aşteptarea, având în vedere că Friends i-a adus expunerea mult dorită.

Pamela Anderson

image

Ei da, sex appeal-ul lui Pam era vizibil de la o poştă încă înainte de Baywatch şi de pictorialele Playboy! Nu degeaba a devenit modelul cu cele mai multe apariţii în faimoasa revistă dedicată bărbaţilor şi s-a transformat în sex simbolul absolut, blonda fatală, odată cu expunerea ei în serialul cu salvamari. O diferenţă totuşi sesizăm la nivelul bustului, care, deşi atrăgător, nu este nici pe departe la fel de voluminos ca pe vremea când starleta stârnea imaginaţia oricărui bărbat.

Angelina Jolie

image

A apărut în câteva proiecte mediocre înainte de-a ajunge să joace în Girl, Interrupted, în 1999, care i-a adus Oscarul şi admiraţia întregii planete. Şi tocmai acea perioadă, în care se zbătea atât de mult să ajungă o actriţă renumită, n-a fost deloc prielnică pentru Angie, care s-a luptat cu dependenţa de mai multe droguri pe-atunci. Oricum, a reuşit să-şi învingă demonii şi să se transforme în una dintre cele mai mari staruri hollywoodiene. O ajută şi fizicul, ce-i drept!

foto - preluare therichest.comRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}