Cât de sexy este Halle Berry la 49 de ani? Iată cum s-a pozat!

5 iulie, 2016
halle berry jpeg

“Jumătate de milion de oameni!”, a anunţat actriţa pe Instagram despre faptul că are 500.000 de followers pe reţeaua socială, din martie până acum. Şi, partea mai importantă, a marcat succesul cu o fotografie revelatoare cu ea.

Halle şi-a întrerupt vacanţa de Ziua Americii pentru a se fotografia într-o ipostază de vis pentru fanii ei: în costum de baie, în valurile mării, arătând ceea ce rareori avem ocazia să vedem. Căci frumoasa actriţă de 49 de ani nu este genul care să se afişeze ostentativ cu pielea la vedere şi cu atât mai puţin în costum de baie, în timpul ei personal.

Halle Berry, la aproape 50 de ani!

“Când te uiţi la pagina ta şi realizezi că sunt acum jumătate de milion de oameni care vor să petreacă timp cu tine… sunt entuziasmată să merg mai departe cu voi. Mulţumesc!”, a scris starul, care pe 14 august împlineşte 50 de ani. Nici urmă de celulită, de aspect inestetic, de probleme relativ normale la această vârstă, nimic – iar unii vor crede că Halle sfidează pur şi simplu timpul, mai ales cu fotografia postată cu ea în cea mai sexy şi mai fericită ipostază. Credem şi noi…

Halle Berry, sirena mării

În plus, tot unii ar spune că vedeta are toate motivele să apară atât de bine şi fericită în pielea ei, de vreme ce are o familie frumoasă – doi copii la fel de exotici precum ea, Nahla (8) şi Mateo (2). Dar şi pentru că este din nou liberă, pe cont propriu, după ce s-a separat de cel de-al treilea soţ, Olivier Martinez (50), în octombrie.

image

De atunci, Halle Berry a afişat un nou look: mai fresh, mai tânăr, mai senzual, cu un corp la fel de fit şi de zvelt precum îl ştiam. Pentru ea, vârsta chiar nu contează pentru noi începuturi. Iar pentru noi, tocmai a devenit favorita noastră pe Instagram.