Cât de sexy este nepotul lui Gregory Peck!

31 iulie, 2018
Ethan si Gregory 2 jpeg

Ethan Peck are 32 de ani şi joacă în filme de la vârsta de 9 ani!

image

Fizicul îl recomandă pentru o carieră la Hollywood. Dar şi pedigree-ul. Iar Ethan a moştenit, într-adevăr, înfăţişarea atrăgătoare a celebrului său bunic, Gregory Peck, starul din To Kill A Mockinbird.

image image image image

Mai exact, Ethan este fiul lui Stephen Peck şi al artistei Francine Matarazzo - Stephen fiind primul băiat rezultat din căsnicia lui Gregory Peck cu prima lui soţie, Greta Kukkonen, cu care a mai avut doi fii. Însurat cu Greta din 1942 în 1955, Gregory s-a recăsătorit cu Veronique, iar nepotul său, Ethan, a fost apropiat şi de ea.

Absolvent al Tisch School of the Arts din New York, Ethan a profitat de uşiel de schise de bunicul său şi a intrat în lumea filmului încă de la 9 ani. A jucat, printre altele, în: That 70s Show (varianta din copilărie a lui Ashton Kutcher), Passport to Paris (cu Mary-Kate şi Ashley Olsen), serialul de succes de la ABC 10 Things I Hate About You - iar cel mai nou proiect al său este Intensive Care, în care va juca alături de Mira Sorvino, Lena Olin şi Chris Klein. Fizicul său a fost remarcat şi de cei din industria modei, Ethan fiind imaginea brandului Salvatore Ferragamo. Foarte discret cu viaţa personală, Ethan se află într-o relaţie cu actriţa americană Julianna Guill.

image image

 Gregory PeckRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu