Cât de sexy este nepotul lui Gregory Peck!

31 iulie, 2018
Ethan si Gregory 2 jpeg

Ethan Peck are 32 de ani şi joacă în filme de la vârsta de 9 ani!

image

Fizicul îl recomandă pentru o carieră la Hollywood. Dar şi pedigree-ul. Iar Ethan a moştenit, într-adevăr, înfăţişarea atrăgătoare a celebrului său bunic, Gregory Peck, starul din To Kill A Mockinbird.

image image image image

Mai exact, Ethan este fiul lui Stephen Peck şi al artistei Francine Matarazzo - Stephen fiind primul băiat rezultat din căsnicia lui Gregory Peck cu prima lui soţie, Greta Kukkonen, cu care a mai avut doi fii. Însurat cu Greta din 1942 în 1955, Gregory s-a recăsătorit cu Veronique, iar nepotul său, Ethan, a fost apropiat şi de ea.

Absolvent al Tisch School of the Arts din New York, Ethan a profitat de uşiel de schise de bunicul său şi a intrat în lumea filmului încă de la 9 ani. A jucat, printre altele, în: That 70s Show (varianta din copilărie a lui Ashton Kutcher), Passport to Paris (cu Mary-Kate şi Ashley Olsen), serialul de succes de la ABC 10 Things I Hate About You - iar cel mai nou proiect al său este Intensive Care, în care va juca alături de Mira Sorvino, Lena Olin şi Chris Klein. Fizicul său a fost remarcat şi de cei din industria modei, Ethan fiind imaginea brandului Salvatore Ferragamo. Foarte discret cu viaţa personală, Ethan se află într-o relaţie cu actriţa americană Julianna Guill.

image image

 Gregory Peck



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg