Cât de simpatic e Archie! Meghan şi Harry, relaxaţi în felicitarea lor de Crăciun. Dar ce surpriză ne pot face ei la întoarcerea în UK?

24 decembrie, 2019
1 ei jpg jpeg

Familia regală britanică le-a cerut Prinţului Harry şi lui Meghan Markle să se întoarcă de Sărbători acasă, în Marea Britanie, pentru a petrece Crăciunul cu Regina şi restul familiei. Având în vedere că Prinţul Philip nu a fost externat încă din spital şi că şi-a petrecut cea de-a patra noapte sub supravegherea medicilor, familia regală are nevoie, acum mai mult ca niciodată, de unitate şi compasiune. Sunt Ducii de Sussex dispuşi să dea dovadă de aşa ceva?

Nu puţini sunt cei care susţin că Ducii de Cambridge dau dovadă de mare egoism în aceste zile, când îşi petrec primul Crăciun cu micuţul lor Archie departe de familia regală. Atât Regina (93), cât şi Prinţul Philip (98) se află la o vârstă înaintată şi nu vor mai exista multe Sărbători pe care să şi le petreacă Harry şi Meghan împreună cu ei.

parintii jpg jpeg

Cuplul regal a lipsit deja de la prânzul de dinaintea Crăciunului, oferit de Regină la Palatul Buckingham, şi nu vor fi prezenţi nici de la adunarea tradiţională a familiei regale la Sandringham, în ziua de Crăciun.

Ducii de Sussex şi-au luat fiul de opt luni şi au mers cu el în Canada încă de luna trecută, însă chiar şi acum, când familia lor e de ceva timp peste Ocean, Harry şi Meghan mai primesc rugăminţi din Marea Britanie să se întoarcă în ţară.   

tot ei jpg jpeg

Degeaba. Archie, Meghan şi Harry par să se simtă foarte bine departe de restul familiei regale. În felicitarea lor de Crăciun, e limpede acest lucru, cei trei fiind relaxaţi în jurul bradului. Evident că micuţul Archie e vedeta felicitării, el ajungând aproape de aparatul foto şi uitându-se îndelung la el. Simpatic foc, nu-i aşa?

În ceea ce îi priveşte pe părinţii lui Archie, ei bine, situaţia e mai serioasă. Există destule voci care susţin că Harry şi Meghan şi-au dorit această vacanţă, această pauză de la responsabilităţile regale, pentru a se decide dacă mai vor să fie regalităţi în plin exerciţiu.

În vacanţa de Crăciun, Ducii de Sussex pot decide să-şi ia "Adio!" de la îndatoririle regale

bunnnnnnn jpg jpeg

Aşadar nu-i exclus ca Ducii de Sussex să ne ofere o surpriză la întoarcerea lor în UK. E posibil ca ei să anunţe că nu-şi doresc să se mai afle vreodată în lumina reflectoarelor şi să renunţe la statutul lor de membri activi ai familiei regale.

Rămâne de văzut ce ne rezervă 2020 în ceea ce îi priveşte pe Harry şi Meghan!Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg