Cât de simpatic e Archie! Meghan şi Harry, relaxaţi în felicitarea lor de Crăciun. Dar ce surpriză ne pot face ei la întoarcerea în UK?

24 decembrie, 2019
1 ei jpg jpeg

Familia regală britanică le-a cerut Prinţului Harry şi lui Meghan Markle să se întoarcă de Sărbători acasă, în Marea Britanie, pentru a petrece Crăciunul cu Regina şi restul familiei. Având în vedere că Prinţul Philip nu a fost externat încă din spital şi că şi-a petrecut cea de-a patra noapte sub supravegherea medicilor, familia regală are nevoie, acum mai mult ca niciodată, de unitate şi compasiune. Sunt Ducii de Sussex dispuşi să dea dovadă de aşa ceva?

Nu puţini sunt cei care susţin că Ducii de Cambridge dau dovadă de mare egoism în aceste zile, când îşi petrec primul Crăciun cu micuţul lor Archie departe de familia regală. Atât Regina (93), cât şi Prinţul Philip (98) se află la o vârstă înaintată şi nu vor mai exista multe Sărbători pe care să şi le petreacă Harry şi Meghan împreună cu ei.

parintii jpg jpeg

Cuplul regal a lipsit deja de la prânzul de dinaintea Crăciunului, oferit de Regină la Palatul Buckingham, şi nu vor fi prezenţi nici de la adunarea tradiţională a familiei regale la Sandringham, în ziua de Crăciun.

Ducii de Sussex şi-au luat fiul de opt luni şi au mers cu el în Canada încă de luna trecută, însă chiar şi acum, când familia lor e de ceva timp peste Ocean, Harry şi Meghan mai primesc rugăminţi din Marea Britanie să se întoarcă în ţară.   

tot ei jpg jpeg

Degeaba. Archie, Meghan şi Harry par să se simtă foarte bine departe de restul familiei regale. În felicitarea lor de Crăciun, e limpede acest lucru, cei trei fiind relaxaţi în jurul bradului. Evident că micuţul Archie e vedeta felicitării, el ajungând aproape de aparatul foto şi uitându-se îndelung la el. Simpatic foc, nu-i aşa?

În ceea ce îi priveşte pe părinţii lui Archie, ei bine, situaţia e mai serioasă. Există destule voci care susţin că Harry şi Meghan şi-au dorit această vacanţă, această pauză de la responsabilităţile regale, pentru a se decide dacă mai vor să fie regalităţi în plin exerciţiu.

În vacanţa de Crăciun, Ducii de Sussex pot decide să-şi ia "Adio!" de la îndatoririle regale

bunnnnnnn jpg jpeg

Aşadar nu-i exclus ca Ducii de Sussex să ne ofere o surpriză la întoarcerea lor în UK. E posibil ca ei să anunţe că nu-şi doresc să se mai afle vreodată în lumina reflectoarelor şi să renunţe la statutul lor de membri activi ai familiei regale.

Rămâne de văzut ce ne rezervă 2020 în ceea ce îi priveşte pe Harry şi Meghan!Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg