Cât de strălucitoare a fost Victoria Beckham la nunta lui Marc Anthony. Vedeta, însoțită de fiica Harper

31 ianuarie, 2023
Victoria Beckham la nunta lui Marc (1) jpg

Nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira a fost un eveniment important pentru familia Beckham, de la care n-au putut lipsi.

Superba Victoria s-a pregătit ca la carte pentru eveniment și nu a omis să le detalieze fanilor din comunitatea sa cum a reușit să-și aplice un machiaj interesant, strălucitor, pe care l-a numit ”strălucirea de Miami”.

Victoria Beckham la nunta lui Marc (2) jpg

În ultimul weekend din ianuarie, Victoria Beckham a participat la nunta bunului său prieten Marc Anthony. Cântărețul de salsa a mers și el cu cea care i-a devenit soție la nunta fiului cel mare al soților Beckham de anul trecut, din California.

Acum, solistul latino s-a însurat tot în SUA, mai exact la Miami, iar evenimentul a beneficiat de prezența multor staruri și bogătași.

Victoria Beckham la nunta lui Marc (3) jpg

Victoria Beckham s-a pregătit din timp pentru nunta supranumită a anului, iar celebra divă și-a construit un look senzațional, foarte proaspăt și tineresc. Secretul a stat în machiaj, pe care nu s-a sfiit să-l prezinte pe social media.

Victoria Beckham și-a evidențiat sprâncenele, a folosit un iluminator de față, și-a conturat pomeții în nuanțe de piersică, a ales un ruj natural, în timp ce accentul l-a pus pe ochi, care au avut un machiaj dramatic, smokey eyes, așa cum se obișnuiește la petreceri. Alături de ea, s-a aflat și Harper Beckham, fiica pe care o are cu David Beckham.

Victoria Beckham este făcută pentru mondenități, căci talentul ei de stil incontestabil se reflectă în fiecare ieșire publică, unde apare impecabilă.

Silueta ca-n adolescență îi permite abordarea oricăror ținute, căci toate îi vin bine. Începând de la colanți sport și terminând cu rochii fabuloase, regale.

Apropo de regal, Victoria Beckham s-ar putea număra printre oaspeții speciali de la încoronarea Regelui Charles, din luna mai. Zvonurile mondene vorbesc de o mare reuniune Spice Girls, în cinstea evenimentului. Soțul David Beckham este și el un apropiat al monarhiei britanice și a impresionat o lume întreagă, după ce a stat 12 ore la coadă să-i aducă ultimele sale omagii Reginei Elisabeta a II-a, când sicriul el fusese depus la Londra ca supușii să-și poată lua rămas bun de la suverană.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg