Cât de strălucitoare a fost Victoria Beckham la nunta lui Marc Anthony. Vedeta, însoțită de fiica Harper

31 ianuarie, 2023
Victoria Beckham la nunta lui Marc (1) jpg

Nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira a fost un eveniment important pentru familia Beckham, de la care n-au putut lipsi.

Superba Victoria s-a pregătit ca la carte pentru eveniment și nu a omis să le detalieze fanilor din comunitatea sa cum a reușit să-și aplice un machiaj interesant, strălucitor, pe care l-a numit ”strălucirea de Miami”.

Victoria Beckham la nunta lui Marc (2) jpg

În ultimul weekend din ianuarie, Victoria Beckham a participat la nunta bunului său prieten Marc Anthony. Cântărețul de salsa a mers și el cu cea care i-a devenit soție la nunta fiului cel mare al soților Beckham de anul trecut, din California.

Acum, solistul latino s-a însurat tot în SUA, mai exact la Miami, iar evenimentul a beneficiat de prezența multor staruri și bogătași.

Victoria Beckham la nunta lui Marc (3) jpg

Victoria Beckham s-a pregătit din timp pentru nunta supranumită a anului, iar celebra divă și-a construit un look senzațional, foarte proaspăt și tineresc. Secretul a stat în machiaj, pe care nu s-a sfiit să-l prezinte pe social media.

Victoria Beckham și-a evidențiat sprâncenele, a folosit un iluminator de față, și-a conturat pomeții în nuanțe de piersică, a ales un ruj natural, în timp ce accentul l-a pus pe ochi, care au avut un machiaj dramatic, smokey eyes, așa cum se obișnuiește la petreceri. Alături de ea, s-a aflat și Harper Beckham, fiica pe care o are cu David Beckham.

Victoria Beckham este făcută pentru mondenități, căci talentul ei de stil incontestabil se reflectă în fiecare ieșire publică, unde apare impecabilă.

Silueta ca-n adolescență îi permite abordarea oricăror ținute, căci toate îi vin bine. Începând de la colanți sport și terminând cu rochii fabuloase, regale.

Apropo de regal, Victoria Beckham s-ar putea număra printre oaspeții speciali de la încoronarea Regelui Charles, din luna mai. Zvonurile mondene vorbesc de o mare reuniune Spice Girls, în cinstea evenimentului. Soțul David Beckham este și el un apropiat al monarhiei britanice și a impresionat o lume întreagă, după ce a stat 12 ore la coadă să-i aducă ultimele sale omagii Reginei Elisabeta a II-a, când sicriul el fusese depus la Londra ca supușii să-și poată lua rămas bun de la suverană.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg