Cât e de îndrăgostit Alin Oprea de iubită! O laudă pe Medana: "Şi-a dezvoltat un nou talent, scrisul. 99% din poezii îmi sunt dedicate mie"

16 martie, 2021
1 alin oprea si iubita medana 2 jpg jpeg

Este în divorţ de soţie, de mama copiilor lui, dar trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Medana, femeia care l-a ajutat în cele mai grele momente. Artistul îşi laudă iubita de fiecare dată când are ocazia!

De o bună perioadă de timp, Alin Oprea trăieşte o poveste de iubire alături de Medana, femeia care l-a ajuat să treacă peste rănile trecutului: "Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut uşoară trecerea dintre Iad şi Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale. (...) Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori şi principii comune, cu gusturi şi vise comune. Suntem crescuţi în aceeaşi zona, la Cluj. Ne înţelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă linişte, mă înconjoară cu iubire, tandreţe şi înţelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare şi avem de celebrat însăşi viaţă", a declarat acesta în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

alin oprea si iubita medana jpg jpeg

Iubita lui Alin Oprea scrie poezii

De când sunt împreună, Medana are o nouă pasiune: scrie poezii. Pe multe le dedică lui Alin Oprea. 

"Medana din momentul în care m-a cunoscut şi-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos şi 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se şcoală noaptea şi îmi scrie o strofă. A fost lângă mine în cele mai dureroase momente şi asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc  sau unde mai locuiesc şi oamenii pentru care am muncit întreaga viaţă mi-au întors spatele.", a spus el în aceeaşi emisiune. 

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg