Cât e de îndrăgostit Alin Oprea de iubită! O laudă pe Medana: "Şi-a dezvoltat un nou talent, scrisul. 99% din poezii îmi sunt dedicate mie"

16 martie, 2021
1 alin oprea si iubita medana 2 jpg jpeg

Este în divorţ de soţie, de mama copiilor lui, dar trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Medana, femeia care l-a ajutat în cele mai grele momente. Artistul îşi laudă iubita de fiecare dată când are ocazia!

De o bună perioadă de timp, Alin Oprea trăieşte o poveste de iubire alături de Medana, femeia care l-a ajuat să treacă peste rănile trecutului: "Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut uşoară trecerea dintre Iad şi Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale. (...) Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori şi principii comune, cu gusturi şi vise comune. Suntem crescuţi în aceeaşi zona, la Cluj. Ne înţelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă linişte, mă înconjoară cu iubire, tandreţe şi înţelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare şi avem de celebrat însăşi viaţă", a declarat acesta în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

alin oprea si iubita medana jpg jpeg

Iubita lui Alin Oprea scrie poezii

De când sunt împreună, Medana are o nouă pasiune: scrie poezii. Pe multe le dedică lui Alin Oprea. 

"Medana din momentul în care m-a cunoscut şi-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos şi 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se şcoală noaptea şi îmi scrie o strofă. A fost lângă mine în cele mai dureroase momente şi asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc  sau unde mai locuiesc şi oamenii pentru care am muncit întreaga viaţă mi-au întors spatele.", a spus el în aceeaşi emisiune. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg