Cât îl costau pe Irinel Columbeanu cheltuielile pentru vila din Izvorani: “Banii se pot pierde foarte uşor!” Ce spune omul de afaceri despre Monica Columbeanu

16 decembrie, 2020
1 columbeanu jpg jpeg

Irinel Columbeanu a pierdut o avere, dar nu disperă. Omul de afaceri vorbeşte cu nonşalanţă despre pierderile suferite, pentru că, nu-i aşa, valoarea nu ţine de partea financiară.  

“Banii poate că au fost mai puţini, poate că au fost mai mulţi. Nu ştiu cum procedaţi să faceţi asemenea evaluări, probabil va luaţi după alţi colegi din presă, dar va previn că s-ar putea să greşiţi în ceea ce priveşte sumele. Eu zic că dacă este 100, 150 sau 200 sau orice altă cifra de ordinul milioanelor, este oricum mult. Banii se pot pierde foarte uşor. (…) Probabil că pierderile la care va referiţi şi pe care doriţi să le lămuresc, se referă la cele de ordin financiar, din afacaeri(…) Practic, deciziile au fost greşite în alegerea locului de desfăşurare al afacerii, care ar fi putut fi oriunde în lume, mai puţîn prielnică această desfăşurare a afacerii, domeniul era foarte nou, iar climatul ce înconjura această afacere cu, hai să îi spunem ciment, a devenit neprielnic prin neîndeplinirea unor obligaţi de mediu de către România”, a explicat Irinel Columbeanu la Kanal D.

Omul de afaceri a dezvăluit şi care erau cheltuielile lunare administrative, în ceea ce priveşte faimoasa reşedinţă de la Izvorani, domeniul pierdut recent.

“Cred că între 5000 şi 10.000 de euro pe luna, depinzând de anotimp, aproximaţia este foarte mare’’.

Şirul dezvăluirilor a continuat şi cu un subiect sensibil. Irinel Columbeanu a vorbit despre problemele financiare din ultima perioadă, oferind un răspuns evaziv la întrebarea “Câţi bani mai aveţi astăzi?”.

“Câţi este nevoie! De câţi este nevoie că să trăiesc liniştit, fără problemele de dinainte, care s-au dus şi ele odată cu banii. Iar disponibilitatea mea de  a  face bani urmă să se dovedească(...) Nu ştiţi problemele pe care le induce faptul de a avea mulţi bani, că trebuie să îi păzeşti, să îi întreţii, să îi înmulţeşti. Sunt foarte mari aceste probleme, sunt devoratoare şi de timp şi de bună dispoziţie”, a spus Irinel.

Columbeanu a vorbit şi despre fosta sa soţie, Monica Columbeanu. El a recunoscut că nu s-a gândit niciun moment să îi ceară ajutorul şi că mult trâmbiţata ei căsătorie cu Mr Pink nu a existat.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}