Cât plăteşte clanul Kardashian pentru o noapte în Costa Rica?

31 ianuarie, 2017
kylie png

Este acea vreme din an! Adică, aceea în care clanul Kardashian se echipează şi  se porneşte la drum cu destinaţia finală pe vreo insulă exotică, unde poate beneficia de toată relaxarea necesară după un program atât de încărcat de făcut nimic.

Da, suntem răutăcioşi şi, poate, invidioşi, căci Kim şi alaiul au ajuns în Costa Rica, unde se răsfaţă într-un complex de lux. Se pare că aceştia s-au cazat în Vila Manzu, un sanctuar privat în Peninsula Papagayo.

Complexul e dotat cu toate facilităţile dorite de clanul Kardashian.

Complexul cuprinde opt dormitoare, fiecare cu o baie privată, decorată în cel mai luxos mod posibil, un teatru, o cameră în care se fumează şi se consumă vin, o sală de fitness, o platformă pentru yoga, o cameră de joacă pentru copii, un bar aprovizionat non-stop, şi o cameră pentru evenimente restrânse. Desigur, la dispoziţia lor au stat tot timpul numeroşi barmani şi chelneri, pentru ca familia Kardashian să nu mişte niciun deget.

Au scos din buzunar 16.500 de dolari pe noapte.

Potrivit UsWeekly, această proprietate se închiriază cu 16.500 de dolari pe noapte şi oferă o privelişte uluitoare asupra Plajei Prieto. Asta, deşi complexul are şi el, la rândul lui, două piscine, un spa, nenumărate hamacuri şi ieşire la ocean.

Una dintre piscinile complexului.

Ba mai mult, în palmierii complexului se pot vedea maimuţe jucându-se şi făcând gălăgie. Ce să mai, clanul Kardashian a lăsat Hollywoodul în urmă pentru câteva zile în paradis.

Au mâncat din mâna unor bucătari renumiţi

Kim, Khloe şi Kourtney au beneficiat de mic dejun, prânz şi cină preparate de bucătari renumiţi, un majordom şi femei de serviciu. Iar atunci când au plecat să exploreze insula, surorile Kardashian s-au folosit de un Range Rover, un Ford Explorer şi un Jeep Wrangler, puse la dispoziţie de complex.

Surprinşi pe aeroport, înainte de plecare.

foto: hepta/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg