Cât valorează picioarele lui Heidi Klum. Suma ameţitoare cu care sunt asigurate şi de ce unul e mai valoros decât celălalt

19 ianuarie, 2022

Heidi Klum a fost invitata lui Ellen DeGeneres, în emisiunea “The Ellen DeGeneres Show”. Aici, celebrul model german a făcut câteva dezvăluiri interesante.

Superba blondă a mărturisit că şi-a asigurat picioarele pentru suma de 2 milioane de dolari, doar că unul valorează mai mult decât celălalt. Fostul înger Victoria’s Secret are acum 48 de ani, dar o viaţă la fel de activă şi condimentată, Heidi răsfăţându-şi adesea fanii cu imagini incediare pe contul său de socializare.

11 profimedia 0654016531 jpg jpeg

Ellen DeGeneres a insinuat că ar trebui să-şi asigure şi sânii, însă Heidi i-a spus că acest lucru a fost făcut de un client, cu care colaborează. A explicat şi de ce un picior este mai puţin valoros în asigurarea făcută. Totul se datorează unui incident din copilărie. A căzut şi s-a rănit într-o bucată mare de sticlă. De aceea, are o cicatrice, motiv pentru care piciorul acela este mai slab cotat decât celălalt şi este atentă mereu să acopere cicatricea cu fond de ten.

Supermodelul n-a nominalizat piciorul cu probleme, dar în 2017 explicase că piciorul drept valorează 1.2 milioane, iar cel stâng doar 1 milion, din cauza cicatricei.

Potrivit Fox News, mai multe vedete şi-au asigurat diverse părţi ale corpului: starleta Playboy Holly Madison şi-a asigurat decolteul cu 1 milion de dolari, sânii Madonnei sunt asiguraţi cu 2 milioane de dolari, limba lui Miley Cyrus cu 1 milion, iar vocea lui Mariah Carey este asigurată cu suma de 35 de milioane de dolari, notează Love Money.

Kim Kardashian şi-a asigurat celebrul fund voluptos cu 21 de milioane de dolari.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg