Cătălin Botezatu, diagnosticat cu coronavirus: "Mi-a fost frică"

19 aprilie, 2021
1 bote jpg jpeg

A trecut prin mai multe intervenţii la colon după ce i-a fost depistat un cancer, dar nu a scăpat de ce se temea cel mai tare, pentru că se află în categoria de risc. Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu coronavirus.

„Nu am avut miros, aşa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot şi am văzut că nu miros. Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni.

Când treci prin cinci operaţii de la un cancer nu e prea uşor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operaţie pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva”, a declarat Cătălin Botezatu.

Designerul a reuşit să depăşească perioada grea.

“După cum ştiţi, în urmă cu un an şi ceva am avut parte de o operaţie. Am avut un cancer şi de atunci m-am operat de cinci ori, iar la a cincea am făcut o intervenţie tip high teak. Este specială datorită procedeelor pe care le faci. Eşti deschis, eşti curăţat acolo şi apoi se introduce chimioterapiea, un overdoze, one shot de chimioterapie. E ca şi cum ai face chimioterapie preţ de un an. A fost foarte greu. Trebuie să fii foarte puternic, să reziste foarte tare organismul şi mai încolo să nu existe tot felul de repercursiuni. Dacă atunci a fost greu, încet-încet mi-am revenit, cu mult optimism şi cu multă încredere în Dumnezeu. Pe urmă a venit pandemia, din păcate. Mi-a fost puţin frică, pentru că făcând parte din acele persoane cu risc maxim, mă tot gândeam, Doamne, dacă am să fac, cum o să fie. Ei bine, am făcut COVID-ul, dar, pentru că a fost o formă simplă, mulţumesc lui Dumnezeu, am stat acasă, nu a trebuit să merg la spital. Am stat acasă izolat frumos, a trecut totul ca şi cum nu ar fi fost nimic, iar acum mă simt bine, mi-am început activitatea. Vouă, tuturor telespectatorilor, vă doresc multă sănătate. Aveţi grijă şi protejaţi-vă", a mărturisit Botezatu pentru Antena 3.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg