Cătălin Botezatu, înlocuit la “Bravo, ai stil!”. Ce se întâmplă cu designerul

28 iulie, 2021
1 bote1 jpg jpeg

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de modă din Români, părăseşte masa juraţilor “Bravo, ai stil!” pentru a se dedica altor proiecte.

Apreciatul creator de modă a avut o contribuţie semnificativă, atât în evoluţia concurentelor care au păşit pe podium în fiecare sezon, îndrumându-le de fiecare dată să experimenteze stilistic, cât şi în economia show-ului, fiind un jurat vertical, argumentat, un adevărat mentor pentru concurente. 

  “Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăşi cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o uşoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viaţa mea şi abia aştept să îl împărtăşesc şi cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulţumesc pentru sprijinul vostru, că mi-aţi fost şi îmi sunteţi alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu veşti, aşa cum v-am obişnuit! Va îmbrăţişez pe toţi!”, a spus Cătălin Botezatu. 

Cu o carte de vizită remarcabilă în domeniul modei din România, dar nu numai, cu prezentări grandioase ale colecţiilor sale pe cele mai importante podiumuri de modă ale lumii, Cătălin Botezatu s-a alăturat juriului “Bravo, ai stil!” în 2018.

Pe parcursul celor trei sezoane în care a îndrumat, sub stricta supraveghere, zeci de concurente, s-a bucurat rapid de aprecierea publicului, şi datorită stilului său inconfundabil cu care şi-a obişnuit fanii. Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}