Cătălin Botezatu, internat în Turcia

29 ianuarie, 2014
1601194 724250650952611 839869221 n jpeg

Creatorul de modă are din nou probleme de sănătate, fiind spitalizat într-o clinică din Turcia. Singur, bolnav şi supărat, el le-a transmis fanilor şi cunoscuţilor săi un mesaj emoţionant.

Creatorul de modă are din nou probleme de sănătate, fiind spitalizat într-o clinică din Turcia. Singur, bolnav şi supărat, el le-a transmis fanilor şi cunoscuţilor săi un mesaj emoţionant.

La scurt timp după ce posta o fotografie realizată lângă o domnişoară, însoţită de comentariul „Feeling Happy!“, Cătălin Botezatu îşi surprindea fanii cu un mesaj foarte serios.

image

„Mă gândesc de o oră dacă să postez sau nu acest mesaj...“, scrie designerul pe pagina sa de socilizare. „Poate e un mod prin care încerc (oare a câta oară) să demonstrez că sunt la fel ca ceilalţi... Poate doar jobul mă face diferit uneori in ochii voştri, în rest sunt la fel de simplu(sau cel puţin asta încerc să arăt), la fel de preocupat de probleme cotidiene, la fel de singur şi nefericit...“, continuă el.

„Cine crede că dacă alerg de la un capăt la altul al lumii asta înseamnă fericire, împlinire sau distracţie, se înşală!!! În cele mai grele momente (ACUM) ale vieţii mele am fost SINGUR, deşi tot timpul sunt înconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apelează când au nevoie de orice!“, scrie el, făcând referire la prietenii conjuncturali.

„Mă las cu voia mea, folosit, prostit, prefăcându-mă că nu văd!!! Trăiesc încercând să cred că toţi oamenii sunt frumoşi, sensibili, loiali, ADEVĂRAŢI. De fapt, totul e o minciună, o prefăcătorie ieftină, o iluzie în care unii vor să creadă că trăiesc confortabil!“, explică el.

„Sunt dezorientat, dezamăgit şi poate puţin supărat pe mine că nu reuşesc să mă desprind, să renunţ la tot şi toate; aş vrea să fiu egoist, să nu mai pot iubi, să fiu rece, distant, insensibil – să nu mă afecteze nimic şi nimeni!!! Sunt atât de trist şi totuşi ştiu că nimeni nu mă crede... şi asta pentru că nu reuşesc să treacă dincolo de falsul sticlei tv, de aparenţe, de măşti pe care eşti nevoit să le porţi pentru că «aşa trebuie»!!!“, mărturiseşte el în continuare.

„La ora asta sunt într-un aeroport din care prima oară în viaţa mea aş vrea să plec către o destinaţie one way... Şi asta doar pentru că realizez că în viaţă eşti permanent pe cont propriu – singur!!! Am simţit nevoia să spun toate aceste lucruri din dorinţa disperată de a vă arăta că sunt om simplu idem cu majoritatea!!! NU SUNT ALTFEL!!!“, îşi încheie el răspicat mesajul.

La câteva ore după postarea acestui mesaj, Cătălin a luat un avion spre Turcia. Potrivit cotidianului „Libertatea“, el s-a internat într-o clinică exclusivistă pentru a-şi trata afecţiunile, cel mai probabil cardiace.

„Privitor la zvonurile că am avut un preinfarct, nu pot să spun decât că a fost vorba de ceva de genul“, declara Botezatu acum ceva vreme.

image
image
image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}