Cătălin Botezatu – prezentare de modă în cimitir

29 septembrie, 2011
catalin botezatu prezentare cimitir 2 jpeg

Concurentele de la Next Top Model au fost puse să prezinte modă într-unul din cele mai neobişnuite locuri imaginate vreodată: într-un cimitir.

Concurentele de la Next Top Model au fost puse să prezinte modă într-unul din cele mai neobişnuite locuri imaginate vreodată: într-un cimitir.

După ce au fost machiate şi aranjate, tinerele au fost plecat de la hotel în maşini cu geamuri fumurii, astfel că n-au ştiut până la destinaţie locaţia pictorialului pe care urmau să-l realizeze.

Ele au descoperit mai apoi cu uimire că au părăsit Bucureştiul şi că şi-au continuat drumul printr-o zonă pustie, chiar la lăsarea întunericului. În cele din urmă, maşinile s-au oprit în vârful unui deal, unde fetele au fost aşteptate de Cătălin.

image

În momentul în care au fost aprinse reflectoarele, concurentele s-au trezit într-un cimitir părăsit şi dărăpănat, a cărui atmosferă sumbră era accentuată de lătratul unui câine, de foşnetele bizare şi de vânt.

Într-un astfel de loc, fetele de la Next Top Model au fost nevoite să prezinte colecţia „Văduva Neagră“, printre cruci şi morminte. Secvenţele inedite vor fi difuzate în cel de-al treilea episod al show-ului „The Next Top Model 2“, difuzat joi seara, de la 20:30, la Antena 1.

image

foto: agentiadepresamondena.roRecente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg