Cătălin Crişan a divorţat din nou

20 iunie, 2014
177969 395002633881243 91144127 o jpeg

Deşi s-a despărţit de cea de-a doua soţie anul trecut, prin noiembrie, artistul a ştiut să păstreze discreţia, dovadă că s-a aflat abia acum că nu mai e căsătorit.

Deşi s-a despărţit de cea de-a doua soţie anul trecut, prin noiembrie, artistul a ştiut să păstreze discreţia, dovadă că s-a aflat abia acum că nu mai e căsătorit.

Recent, în cadrul unui interviu, Cătălin Crisan (45) spunea că, după 20 de ani de căsnicie, ştie ce greşeli să nu mai facă, fără să lase să se înţeleagă că are probleme în căsnicie.

Ba chiar, era dispus să dea sfaturi celor tineri în privinţa căsătoriei: „Să caşte bine ochii înainte de a se căsători, să vadă din ce familie provine persoana respectivă, să ştie sigur, atât cât se poate de «sigur» că este iubit de persoana în cauză şi să nu lase să se adune lucruri nespuse. Să comunice cu cea de lângă el şi poate să stabileasca nişte reguli, cum ar fi: să mănânce în fiecare zi împreună, măcar o dată, să nu doarmă niciodată separat şi să nu se culce niciodată supăraţi", spunea la finalul lunii mai Cătălin Crişan.

Cu toate acestea, cântăreţul pusese deja punct şi celui de-al doilea mariaj al său, cu medicul Alina Ioana Cupşa (34), cu care are o fetiţă, Lara Maria (1 an şi jumătate).

De altfel, de când s-a aflat, acesta s-a simţit obligat să-şi lămurească fanii, postând următorul mesaj pe Facebook: „Dragi prieteni,din noiembrie 2013, eu şi Alina am decis să ne separăm vieţile. Atât ea, cât şi eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despărţirii noastre şi rog presa să nu insiste. Este un divorţ de comun acord, suntem tutori comuni şi vom avea amândoi grijă de cea mică.“

Prima soţie a lui Cătălin Crişan a fost medicul Lucia Bubulac, care i-a dăruit doi copii, pe Daria (13) şi pe Raris (10), pe parcursul celor 14 ani de căsnicie.

image

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp