Cătălin Măruță a avut nevoie urgent de asistență medicală. Ce a pățit vedeta? Se poate întâmpla oricui

14 mai, 2024

Celebrul prezentator TV și-a făcut drum la primiri urgențe, după un eveniment care, în primă fază, nu anunța acest deznodământ nefericit.

FotoJet Măruță jpg

Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș din București, în urma unui incident care s-a petrecut noaptea trecută, unde a fost nevoit să facă nu mai puțin de 3 vaccinuri: două de antirabic și unul antitetanos. În plus, acesta va trebui să facă și o cură de antibiotic, chiar dacă pisica era a lui, vaccinată.

Prezentatorul le-a transmis telespectatorilor să fie atenți atunci când se joacă cu animalele lor, dacă nu vor să ajungă în aceeași situație.

Cătălin Măruță și-a documentat ”aventura” pe Stories. Prezentatorul a fost zgâriat puternic de Miți, în mod cert după ce a provocat-o pe felină. Pisicile sunt niște animale de companie foarte pretențioase și independente, care se joacă doar dacă au ele chef. Se pare că Miți nu a fost deloc într-o dispoziție de joacă, dacă este să ne luăm după zgârieturile cu care Măruță s-a prezentat la medic.

Măruță PNG

El s-a bandajat singur și a luat din proprie inițiativă o măsură, mai exact și-a aplicat pe răni Baneocin, o pudră cu proprietăți antibiotice folosită pe plăgi.

Asistentele i-au tăiat bandajul, i-au dezinfectat zgârieturile și i-au aplicat lui Măruță trei vaccinuri!

Apoi a mers întins la farmacie, pentru a-și lua antibiotice. L-a costat scump joaca de aseară cu felina.

Cătălin a vrut să le transmită adepților săi să meargă la Urgențe, dacă pățesc la fel, explicând că indiferent dacă este pisica ta, tot nu scapi de vaccinuri, dacă ai neșansa să fii zgâriat atât de puternic.

„Noaptea trecută m-am jucat un pic cu Miți și astăzi am fost să îmi fac injecție. Mi-am făcut antirabic, antitetanos. Mi-am făcut vreo trei vaccinuri.

Chiar dacă e pisică de casă, chiar dacă e vaccinată, ea mai merge prin curte și poate să facă foarte multe prostii, adică să se joace cu gheruțele ei, să fie mușcată de alte pisici, ceea ce nu este bine.

Am fost la doamna Elena, la Matei Balș. Am făcut vaccinul înainte de emisiune. Să vezi ce înseamnă joaca cu pisica…”, a transmis vedeta.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg