Cătălin Măruţă s-a împăcat cu Oana Zăvoranu: ”Nu m-a durut, cât m-a iritat, pentru că am simţit că este făcută la ambiţie

31 mai, 2021
1 andra8 jpg jpeg

Timp de zece ani au fost la cuţite. Oana a considerat că Măruţă a fost de partea lui Pepe atunci când ei au divorţat. Ba mai mult, lucrurile s-au agravat între ei atunci când prezentatorul de la Pro TV şi soţia lui, Andra, l-au cununat pe artist cu Raluca Pastramă. Acum însă trecutul a fost dat uitării, Oana Zăvoranu şi Cătălin Măruţă au trecut peste animozităţi.

“Mă ştiu cu Oana Zăvoranu de când eram nişte copii visători şi ambiţioşi, începători in televiziune. De atunci în vieţile noastre s-au întâmplat multe şi timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reîntâlnit însă la podcastul “ Acasă la Măruţă”, am îngropat securea războiului şi am vorbit sincer despre viaţa ei”, a povestit Măruţă pe un cont de socializare.

Oana a ţinut să lămurească lucrurile şi în povestea cu Pepe.

”Nu m-a durut, cât m-a iritat (n.r. căsnicia lui Pepe cu Raluca Pascu), pentru că am simţit că este făcută la ambiţie. Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Niciodată! Mai auzeam şi eu una alta, plânsete, alea, alea. Mai sună lumea, Bucureştiul ăsta este mic! Mai dă dedicaţii, mai alea, alea. În momentul în care se întâmplă ceva fără să ai vreo vină şi nu te mai iubesc, la mine nu e să mai încercăm. Scandalul şi tot ce s-a întâmplat cu el a fost pentru că am fost aţâţată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit şi s-a terminat. Mai departe a fost oftică”