Cătălina Mustaţă s-a recăsătorit FOTO/VIDEO

28 mai, 2016
catalina mustata1 jpeg

Actriţa şi-a refăcut viaţa alături de un român stabilit în America.

image

După divorţul răsunător de actorul Florin Zamfirescu, alături de care a trăit 21 de ani, Cătălina Mustaţă (48) a preferat să-şi trăiască viaţa departe de ochii presei. Şi, în ciuda divergenţelor pe care le-a avut cu fostul soţ privind vila construită împreună cu acesta, actriţa a rămas discretă. Poate tocmai de aceea, la 4 ani de la despărţirea ei de clanul Zamfirescu, vestea căsătoriei sale a luat pe toată lumea prin surprindere.

Anuţul măritişului l-a făcut chiar actriţa, în cadrul unui interviu. „M-am măritat pe 14 martie în Texas. E acea iubire matură şi sunt foarte fericită”, a spus Cătălina Mustaţă, miercuri (18 mai), la TVR 2.

Alesul ei e fostul ei profesor din liceu – un déjà vu am spune, de vreme ce şi precedentul soţ i-a fost profesor în facultate. Este vorba despre Mihai Avram, cel care, în perioada liceului, i-a fost profesor de fizică şi, totodată, diriginte. De mai bine de 16 ani, bărbatul locuieşte în Texas şi predă fizica la Austin Comunity College. Se pare că relaţia de iubire dintre ei a început la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului.

El e actualul soţ al Cătălinei Mustaţă.

Mihai Avram

Interesant este că domnul profesor este şi un foarte talentat chitarist.

Vestea l-a surprins şi pe Florin Zamfirescu, care a rămas vecin cu fosta sa parteneră de viaţă.

„Nu ştiam nimic. M-au sunat cei de la presă să mă anunţe că mi s-a măritat nevasta. Îi urez să fie sănătoasă şi fericită. Până acum nu cred că a plecat în Texas, dar dacă va decide să se mute în Texas, la soţ, şi va vrea să vândă casa, o cumpăr eu! În grădina de acolo e un copac care îmi este foarte drag. De el îmi pare rău, de restul nu. Ce am făcut eu aici, în casă mea, cea care e gard în gard cu a ei (n.r.: a Cătălinei Mustaţă) e peste ce-i acolo. Şi pe aia tot eu am ridicat-o, dar nu e trainică cum este asta a mea. Am învăţat din erori. Pe atunci nu mă pricepeam prea bine şi am făcut-o cum am ştiut, cu pereţi de rigips şi bârne de lemn şi fără ciment. Ce faci sus se aude jos, aşa că atunci când am ridicat casă cea nouă, a mea, am avut grijă să nu mai comit erori”, a declarat Florin Zamfirescu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Florin Zamfirescu şi Cătălina Mustaţă, pe vremea când erau căsătoriţi.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg