Cătălina Ponor a ajuns pe masa de operaţie

20 octombrie, 2015
Catalina Ponor operatie jpeg

Gimnasta română a plecat la Viena pentru o intervenţie chirurgicală, menită să-i resolve problemele de sănătate din ultimul timp.

image

Cătălina Ponor şi-a dorit să revină în forţă în echipa naţională de gimnastică şi lucrează din greu pentru Olimpiada de la Rio. Din nefericire, sportiva a întâmpinat unele probleme medicale la nivelul tendonului, care au necesitat rapid o intervenţie şi care au împiedicat-o să evolueze la Campionatele Mondiale de la Glasgow, acolo unde echipa feminină concurează în următoarea formaţie: Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolişan, Silvia Zarzu şi Andreea Munteanu. Şi, pentru ca lucrurile să meargă conform programării, gimnasta a plecat la Viena pentru a beneficia de toate îngrijirile necesare.

image
image

„În niciun caz nu am ajuns de urgenţă la spital. Vă asigur că am scăpare şi, mai mult decât atât, că voi trage cu toata puterea să fiu pentru voi la Olimpiada de la Rio! Operaţia presupune, de fapt, curăţarea tendonului, pentru a nu mai întâmpina probleme cu el de acum înainte“, a ţinut să lămurească situaţia Cătălina Ponor, pe pagina sa oficială.

„Pentru un sportiv este o operaţie uşoară şi nu mă va da peste cap. Va urma o perioadă de refacere, după care voi fi aptă pentru antrenamente. Drumul meu spre Rio nu se opreşte aici. M-am întors în gimnastică având un scop în minte şi am să-l duc până la capăt“, ne-a asigurat ea.

image

După operaţie, Cătălina a revenit cu un nou mesaj pe Instagram:

"Cel mai greu pas a fost făcut. Operaţia a decurs bine, acum sunt puţin ameţită după anestezie, dar doctorul a făcut o treabă de milioane. Pentru moment, am nevoie doar de odihnă. Voi începe apoi recuperarea, iar în 2 luni voi relua pregătirile pentru Rio.

Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin, mai ales domnului Octavian Bellu, care a stat lângă mine la spital şi nu s-a mişcat o secundă de aici până nu a aflat că sunt bine".

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg