Cătălina Ponor, supărată pe antrenorii Bitang şi Bellu

8 august, 2012

Cătălina Ponor n-a fost dezamăgită numai de ceea ce s-a întâmplat în finala de la bârnă de la Olimpiadă, ci şi de comportamentul antrenorilor români faţă de ea.

Cătălina Ponor n-a fost dezamăgită numai de ceea ce s-a întâmplat în finala de la bârnă de la Olimpiadă, ci şi de comportamentul antrenorilor români faţă de ea. Astfel, sportiva a declarat, ieri, că şi-ar fi dorit să primească felicitări şi din partea antrenorilor săi, după ce a câştigat, mai târziu, medalia de argint la sol.

"După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (Mariana Bitang şi Octavian Bellu), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine", a spus Ponor, care a menţionat că nu doreşte să comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârnă.

Cătălina Ponor a obţinut, ieri, medalia de argint la sol şi a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia americanilor.Recente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg