Cate Blanchett, bisexuală pe ecrane, dar şi-n viaţa reală! Ce-a spus actriţa?

13 mai, 2015
2898a3d300000578 3078768 image a 81 1431457962793 jpeg

Frumoasa câştigătoare de Oscar se pregăteşte să surprindă din nou cu viitorul film, “Carol”, în care joacă rolul unei femei bisexuale căsătorite, care are o aventură cu o altă femeie, interpretată de Rooney Mara. Însă mărturisirea ei pentru revista Variety a făcut furori în presă.

Frumoasa câştigătoare de Oscar se pregăteşte să surprindă din nou cu viitorul film, “Carol”, în care joacă rolul unei femei bisexuale căsătorite, care are o aventură cu o altă femeie, interpretată de Rooney Mara. O provocare cu care Cate Blanchett e obişnuită, după atâtea roluri diferite şi inedite. Însă mărturisirea sa legată de rol şi de viaţa reală, pentru revista Variety, a făcut furori în presă.

Australianca de 45 de ani a admis pentru prima oară public că şi în viaţa reală este bisexuală, după ce-a fost întrebată dacă e prima abordare de acest gen a lesbianismului . “În film sau în viaţa reală?”. Deşi nu a dorit să explice prea multe din trecutul ei amoros, starul a admis că a avut relaţii cu femei “de multe ori”, pentru că “nu s-a gândit să pună etichetă asupra sexualităţii.”.

image

Cate este căsătorită cu regizorul Andrew Upton, cu care are patru copii, dintre care unul înfiat de curând, din 1997. Filmul “Carol” în care joacă Blanchett rolul principal, alături de actriţa Rooney Mara (amanta ei în film), este o adaptare a romanului controversat al Patriciei Highsmith, “The Price of Salt”, pe tema homosexualităţii atât de scandaloase la acea vreme.

I'm also particularly excited to see Cate and Rooney in action as Carol and Therese. How could I not be? #CarolMovie pic.twitter.com/sOXwnarxVa — Mikee Kong (@robelissimo) May 13, 2015

I'm also particularly excited to see Cate and Rooney in action as Carol and Therese. How could I not be? #CarolMovie pic.twitter.com/sOXwnarxVa

— Mikee Kong (@robelissimo) May 13, 2015Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}