”Câte milioane de Euro v-a adus în conturi Vacanţa Mare?” Mugur Mihăescu face dezvăluiri

1 octombrie, 2021
5 mihaescu jpg jpeg

”Câte milioane de Euro v-a adus în conturi Vacanţa Mare?” Mugur Mihăescu face dezvăluiri

Mugur Mihăescu, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie din România, de numele căruia se leagă proiectul „Vacanţa Mare”, dar şi personajul Garcea, este invitatul de duminică, 3 septembrie, al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:15, la Kanal D.

Mugur Mihăescu şi-a început cariera în urmă cu mai bine de treizeci de ani, în mijlocul grupului de umor Vacanţa Mare.  În vârstă de 54 de ani, este un actor foarte apreciat, scenarist, om de afaceri. Nu a ezitat să intre în politică, iar în ultima perioadă a fost extrem de vocal pe scena publică, în legătură cu anumite restricţii impuse de autorităţi pe fondul pandemiei. Duminica aceasta, de la ora 22:15, Mugur Mihăescu se va afla în faţa telespectatorilor, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a clarifica o sumedenie de aspecte din viaţa sa profesională, dar şi privată.

stanga
dreapta
1 mihaescu3 jpg jpeg
2 mihaescu5 jpg jpeg
5 mihaescu jpg jpeg

”... Faci pe dracu-n patru să scapi, să supravieţuieşti!” este parte din răspunsul oferit de Mugur Mihăescu la una dintre întrebările roşii adresate de jurnalista Denise Rifai.

”Câte milioane de Euro v-a adus în conturi <Vacanţa Mare>?”, ”A coborât <Vacanţa Mare> nivelul umorului românesc?”, ”De ce aţi rămas repetent de trei ori?”, ”Ce aţi avut de câştigat pentru că v-aţi turnat prietenii la Securitate?”, ”V-a protejat politica afacerile?”, ”Aţi fost vreodată separat de soţie?”, ”De ce nu vă place România?”, acestea  sunt cateva dintre întrebările ce-i vor fi adresate invitatului, într-o ediţie de colecţie a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg