Căţeii lui Johnny Depp, în pericol să fie eutanasiaţi

15 mai, 2015
cateii lui johhny depp australia jpeg

Un ministru australian le-a pus gând rău lui Pistol şi Boo, cei doi câini din rasa Yorkshire Terrier ai actorului american, după ce au fost duşi ilegal în Australia chiar de stăpânul lor. Uite ce scandal au iscat cei doi patrupezi.

Un ministru australian le-a pus gând rău lui Pistol şi Boo, cei doi câini din rasa Yorkshire Terrier ai actorului american, după ce au fost duşi ilegal în Australia chiar de stăpânul lor. Uite ce scandal au iscat cei doi patrupezi.

Johnny Depp se află, momentan, în Australia, mai precis în Brisbane, unde lucrează intens pentru cel de-al cincilea lungmetraj din franciza "Piraţii din Caraibe".

Pentru a se simţi cât mai în largul său, actorul şi-a adus cu el şi cei doi câini din rasa Yorkshire Terrier, pe care, însă, i-a introdus ilegal pe teritoriul australian. Astfel, după ce autorităţile s-au autosesizat, în urma unor imagini apărute cu actorul şi câinii săi la un centru de cosmetică veterinară, Depp a fost somat să-şi repatrieze patrupedele.

image

„Nu înseamnă că dacă este vorba de Johnny Depp el poate să se sustragă legii“, i-a transmis ministrul Agriculturii, Barnaby Joyce.

Australia a impus în ultimii ani o politică de carantină foarte strictă în ceea ce priveşte animalele care intră pe teritoriul său, cu scopul de a evita propagarea bolilor. Se pare că Johnny Depp, nevoit să revină în Statele Unite în luna martie pentru o operaţie la mână, nu a ţinut cont de aceste reglementări atunci când a revenit în oraşul australian Brisbane, în aprilie, aducând cu el cele două animale de companie, pe care nu le-a declarat la vamă.

image

„Există o procedură pentru aceia care vor să vină (în Australia, n.r.) însoţiţi de animale: trebuie să obţină autorizaţiile necesare, animalele sunt plasate în carantină şi apoi stăpânii pot să îi ia de acolo“, a adăugat ministrul australian.

El a lansat cu această ocazie un avertisment oficial la adresa starului hollywoodian, spunând că autorităţile vamale îi vor confisca pe Pistol şi Boo în curând şi această procedură este iminentă.

„A venit timpul ca Pistol şi Boo să o şteargă de aici şi să plece în Statele Unite. Johnny poate să îi trimită el însuşi acolo, altfel vom fi obligaţi să îi eutanasiem“, a declarat ministrul australian, miercuri, pentru cotidianul „Sydney Morning Herald“.

Foto: Instagram, Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}