Căţeii lui Oprah vor moşteni 30 de milioane de dolari! Uite ce alte staruri cheltuie averi pe animalele lor de companie!

4 februarie, 2018
FotoJet jpeg

Sunt simpatici, nu? Preţioşi de-a dreptul! Pentru că stăpânii lor nu se uită la bani când vine vorba să le asigure acestor căţei un trai mai mult decât decent. De fapt, extravagant de-a dreptul!...

Mariah Carey a dat 45.000 de dolari doar pe frizerul canin

Ea e fericită, dar el?...

Doar n-o să rămână micuţii patrupezi nepieptănaţi şi cu blana încâlcită, nu? Doamne fereşte! Şi atunci nimic nu e prea mult pentru căţeii unei dive, care – cum altfel?! – trebuie să arate perfect la orice oră din zi şi din noapte. Bineînţeles!

image

Astfel, numai frizerul celor doi Jack Russel a costat-o pe Mariah 45 de mii de dolari. Dar asta e o nimica toată! Se pare că fiecare căţel are un dog sitter, care are grijă de el non stop. Iar, atunci când prietenii blănoşi ai cântăreţei o însoţesc pe stăpâna lor, merg şi ei cu avionul la clasa I, iar biletul lor nu este mai ieftin de 2.000 de dolari de căţel. Auci!

Nicholas Cage a dat 150.000 de dolari pe o caracatiţă

Are nişte explicaţii de dat...

De ce? De ce nu? La nivelul lui, totul e posibil, nicio doleanţă nu este prea de tot. Iar faimosul actor şi-a ascultat instinctul atunci când i s-a propus un alt extravagant ca el să cumpere o caracatiţă şi n-a regretat. Cel puţin nu din start. Când era convins că ciudatul animal de companie îi îmbunătăţea jocul în faţa camerelor de filmat. Nebunie curată, nu?

image

Din păcate, Cage a trebuit să renunţe la caracatiţă – după ce a cheltuit 150.000 de dolari pe ea! – din simplul motiv că era îngrozit de ideea că, într-o bună zi, ea va sparge acvariul în care se afla, ceea ce nu e deloc imposibil!

Pisica lui Karl Lagerfeld a făcut 3 milioane de dolari într-un singur an!

O pisică de milioane! La propriu!

Choupette, muza blănoasă a designerului francez, a devenit o mică şi simpatică vedetă, participând la diverse campanii fashion sau de social media şi deţinând propriul cont de Instagram, care a ajuns, în doi timpi şi trei mişcări de felină, să se bucure de un succes răsunător. Miauuu!!

Choupette, vedetă pe Instagram

Astfel, pisica designerului a ajuns să aibă programul ultra ocupat datorită cererilor profesionale primite pe bandă rulantă. Astfel, numai în 2014, Choupette a câştigat 3 milioane de dolari, în urma unor campanii desfăşurate în Germania şi Japonia. Pisica are propria echipă de angajaţi care este disponibilă 24 din 24, pentru a-i îndeplini orice dorinţă micuţei patrupede. Păi, cum altfel se face performanţă, nu?

Britney Spears a plătit o factură de 30.000 de dolari pentru câinii ei

Pe cât de mic, pe atât de alintat de stăpâna lui

Nu că ne-am face griji că va rămâne vreodată fără bani, însă diva pop le îndeplineşte patrupezilor ei nişte dorinţe pe care aceştia nici măcar nu le au. Rochiţele în care îi îmbracă Brit nu le fac căţeilor atâta plăcere, cât îi fac faimoasei lor stăpâne, să fim serioşi! Nu mai spunem de şedinţele de “răsfăţ canin”, de care au parte ocazional animăluţele, şi care presupun şi aplicarea unor loţiuni “calmante” şi proceduri care mai mult i-ar speria pe nişte căţei decât să îi bucure.

Irezistibil, nu?

După ce i-a cumpărat cu 5.500 de dolari şi respectiv 8.212 dolari pe Maltese-ul ei şi pe micuţul terrier de Yorkshire, Spears le-a cumpărat haine de 1.500 dolari şi mâncare de 5.200 de dolari. Despre ce cantitate enormă de bobiţe o fi fost vorba, nu s-o fi stricat?!

Lady Gaga a dat 60.000 pentru nişte peşti Koi

Extravaganţa e numele ei!

În 2013, când a luat o pauză profesională – în urma operaţiei suferite la şold – , diva a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să nu se plictisească acasă. Astfel, şi-a comandat un ditamai acvariul şi nu mai puţin de 27 de peşti koi, care au costat-o pe Gaga 60.000 de dolari. Întreaga extravaganţă a făcut tot drumul din Japonia în Statele Unite şi a fost complet pe placul vedetei!

Oprah Winfrey lasă o avere prietenilor ei blănoşi!

O echipă întreagă are grijă de ea şi căţeii ei

Asta ne face chiar şi pe noi geloşi! Şi ne plac căţeii, da? J Dar să pui în testament că laşi nu mai puţin de 30 de milioane de dolari unor căţei... e prea de tot! Zău! Cât poate costa mâncarea, veterinarul, câteva jucării şi o persoană, acolo, care să plimbe zilnic patrupezii?? În niciun caz zeci de milioane de dolari! Ca să nu mai spunem că viaţa unui câine nu depăşeşte 15 ani decât în cazuri rare. Şi atunci, de ce ar fi nevoie de atâta bănet pentru asigurarea unui trai decent pentru nişte căţei?

Cockerii sunt febleţea mogulului!Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg