Catherine Zeta- Jones a dat detalii despre mariajul furtunos cu Michael Douglas

28 noiembrie, 2022
Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta- Jones a reflectat asupra „sușurilor și coborâșurilor” mariajului ei cu soțul  Michael Douglas , cu care s-a căsătorit în 2000.

Actrița, în vârstă de 53 de ani, s-a despărțit pentru scurt timp de starul de la Hollywood, în vârstă de 78 de ani, în 2013, după ce el a fost diagnosticat cu cancer și ea cu tulburare bipolară. S-au împăcat în 2014.

„Este imposibil să nu existe suișuri și coborâșuri dacă locuiești cu aceeași persoană și te trezești cu ea în fiecare zi”, spune actrița pentru The Telegraph.

„M-am trezit cu Mike aproape 25 de ani. Îmi place să fiu căsătorită, dar este o nebunie când te gândești cu adevărat la asta. "Te vei căsători cu mine?" "Sigur!"

Ea a adăugat că, în ciuda relației lor furtunoase, ea și Michael se respectă unul pe celălalt și niciodată nu a simțit cu adevărat că el este cu 25 de ani mai în vârstă”.

„Îmi amintesc că oamenii spuneau: „Când vei avea 50 de ani, el va avea 75”. Ei bine, asta e doar matematică.

Catherine Zeta Jones si Michael jpg

Catherine și Michael - care s-au născut în aceeași zi, dar la 25 de ani distanță- s-au aniversat în septembrie , când s-au bucurat de o masă bogată în Sardinia și de o plimbare cu iahtul prietenilor.

Cei doi și-au a-și urat public la mulți ani pe o rețea de socializare.

Pentru a marca această zi specială, actorul a postat o fotografie și a scris: „La mulți ani Catherine! te iubesc mereu și pentru totdeauna'

Catherine a împărtășit apoi un selfie recent cu ei doi: „Este ziua noastră! După 24 de ani în care sărbătorim împreună ziua noastră specială, încă o aștept cu nerăbdare. Te iubesc!”.

Diva i-a adus un omagiu și fiului ei care a absolvit prestigioasa Brown University în mai și a postat o fotografie de la ceremonie.

Dylan s-a specializat în științe politice.

 „Felicitări pentru absolvire băiatului meu, mândria mea, bucuria mea, Dylan. Sunt mândră de tine și te iubesc dincolo de cuvinte”, a scris Catherine pe o rețea de socializare.

În seara precedentă, s-a lăsat cu lacrimi după ce Lyndon Jones – fratele mai mic al lui Catherine – și-a făcut apariția la cina surpriză de dinainte de absolvire.

Fiica lui Catherine și Michal, Carys, în vârstă de 19 ani, a absolvit liceul în 2021 și este de așteptat să urmeze aceeași unitate de învățământ ca și fratele său.



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg