Catherine Zeta-Jones demonstrează cât de sexy este la 53 de ani. Diva apare în costum de baie

7 august, 2023

Starul din Chicago se află în prezent în vacanță în Italia alături de soțul Michael Douglas. Imaginile cu cei doi fac deliciul internauților, iar recent vedeta a încins imaginația fanilor cu câteva fotografii incendiare.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Profimedia jpg

Este frumoasă și o știe. Catherine Zeta-Jones nu ezită să-și expună sex-appeal-ul public, pe rețelele de socializare. Frumoasa actriță ajunsă la 53 de ani s-a pozat în ipostaze provocatoare, în costum de baie și într-o rochie foarte decoltată.

Catherine Zeta Jones, Instagram (3) jpg

Catherine Zeta-Jones a postat din Capri, unde s-a fotografiat nonșalant în timp ce stătea jos, picior peste picior, într-o rochie albastră, care-i vine de minune. Actrița poartă și bandană albastră, cercei și ochelari de soare. Cu umorul care o caracterizează, a explicat că în imagine apare ”și genunchiul prietenului său, ori asta este dragoste”.

Catherine Zeta Jones, Instagram (1) jpg

Fanii vedetei s-au adunat la secțiunea de comentarii pentru a lăuda fotografia uluitoare, o persoană scriind: „Arătând absolut superbă și stilată în albastru, Catherine: „la dolce vita” ți se potrivește cu adevărat... să ai cel mai minunat weekend de vară, " în timp ce altul a salutat-o ​​pe actriță și a catalogat-o drept "cea mai frumoasă femeie".

Catherine Zeta Jones, Instagram (2) jpg

O a treia persoană a comentat: „Bellissima!”

În prezent, Catherine se află în vacanță în Europa cu soțul ei Michael Douglas. Înainte de a se îndrepta spre Capri, cuplul a fost zărit în satul pitoresc de pescari Portofino, care se află pe coasta Rivierei Italiene. De asemenea, au petrecut ceva timp în Spania, unde se află casa lor de vacanță cu zece dormitoare.

Perechea are o proprietate în munții Mallorca, care este situată la marginea satului Valldemossa și are o suprafață de 11.000 de metri pătrați.

Conacul superb are o cameră de zi spațioasă, cinema și o sală de sport, precum și o piscină în aer liber, o vie și acces direct la mare prin micul sat S'Estaca.

Catherine Zeta-Jones a împărtășit câteva fotografii din vacanța sa europeană.

Gazda TV din Marea Britanie, Linda Robson, a oferit o perspectivă despre casa spaniolă a lui Catherine și Michael, după ce a vizitat recent proprietatea în timpul unei vacanțe pe insulă.

„Vila era atât de frumoasă, nu pot să vă spun”, a spus ea, înainte de a dezvălui că Zeta-Jones a adăugat propria ei notă personală decorului. „Făcuse ea însăși draperiile și husele de pernă. A fost frumos. Bucătarul lor ne-a făcut mâncare, ne-a decorat farfuriile cu flori”, a mărturisit ea încântată.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 23 de ani. Povestea lor de dragoste a început pentru prima dată în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, unde actrița galeză promova ”The Mask of Zorro” cu Antonio Banderas, iar viitorul ei soț promova ”A Perfect Murder”, cu Gwyneth Paltrow.

Foto: Instagram și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg