Catherine Zeta-Jones, melancolică și cu gândul la tinerețe. Ce imagini cu Michael Douglas a publicat

2 noiembrie, 2023

Superba actriță din Chicago are doi copii cu actorul din Basic Instinct: pe fiul Dylan și pe fata Carys. Sunt împreună doi părinți mândri și unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (3) jpg

Anul acesta de Halloween, Catherine Zeta-Jones a experimentat o oarecare nostalgie. Ea s-a distrat copios cu o mică incursiune în amintirile vieții. Pe 31 octombrie, când toată America fierbe în așteptarea Halloween-ului, actrița din Wednesday a publicat o serie de imagini surprinse de Halloween, de-a lungul anilor.

Catherine Zeta-Jones a împărtășit o serie de instantanee cu ea însăși, cu copiii Dylan, 23 de ani și Carys, 20 de ani, precum și cu soțul ei drag, Michael Douglas - care a furat privirile tuturor, căci este absolut spectaculos cu toate costumele sale.

Într-o imagine inedită, îl vedem costumat în ... T.E. Lawrence, starul din filmul emblematic din 1962, Lawrence al Arabiei.

Catherine Zeta Jones, Halloween, Instagram (4) jpg

Fotografia a fost surprinsă la gala de caritate anuală Hulaween a lui Bette Midler, din 2019. Catherine Zeta-Jones a pozat alături de soțul ei, costumată în legendara Jean Harlow.

Fanii au fost încântați să-i revadă în aceste ipostaze, iar aprecierile și comentariile au curs.

Cuplul format din Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones este unul foarte special, pe cei doi îi leagă o imensă iubire și o conjunctură specială: sunt născuți în aceeași zi, desigur, în ani diferiți.

Britanica este din cale afară de răsfățată de soțul ei, pe care nu de puține ori îl arată fanilor din online cum o drăgălește.

Anul acesta, pe 25 septembrie, superba Catherine Zeta-Jones a împlinit 54 de ani, în timp ce actorul american a marcat 79 de ani de viață.

Catherine a povestit recent despre o surpriză pe care ea și copiii ei, Dylan, în vârstă de 23 de ani, și Carys, în vârstă de 20 de ani, i-au făcut-o lui Michael, însă care i-a produs multe emoții, până în punctul acela în care se temea ca Michael să nu facă vreun infarct.

În timpul unei apariții la ”The Kelly Clarkson Show” în 2022, starul din Wednesday a explicat că Michael fusese în Franța la filmări la acea vreme, așa că restul familiei s-a decis să-l surprindă. Ea a dezvăluit: ”Am vorbit cu copiii să-i facem o surpriză. Nici nu se gândea el la așa ceva. Carys, fiica mea, a zburat de pe Coasta de Est. Eu am luat avionul cu fiul meu, de aici. Ne-am furișat noaptea în hotel, sub acoperire. L-am așteptat să vină de la filmări. Și Doamne, cât a fost de emoționat. Tremura, mi-era frică să nu facă vreun infarct! A fost șocat, a început să plângă, atât de mare i-a fost surpriza. Acesta este unul dintre momentele pe care nu le putem uita, a fost ceva măreț, emoționant.”, a mărturisit Catherine Zeta-Jones.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg