Catherine Zeta-Jones moşteneşte frumuseţea de la mama ei. Uite cum arăta aceasta în tinereţe!

6 iunie, 2017
Catherine tanara jpeg

Nu mai e niciun secret pentru nimeni căn actriţa Catherine Zeta-Jones a fost desemnată, de mai multe ori, cea mai frumoasă femeie din lume. Ce nu se ştie, însă, e faptul că actriţa britanică a moştenit trăsăturile fizice de la mama sa, o femeie simplă, care şi-a dedicat viaţa pentru ca fiica sa să ajungă la Hollywood.

Catherine Zeta-Jones (prezent)

Recent, Catherine Zeta-Jones a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din trecut, în care apare mama sa, o femeie pe nume Patricia, despre care a mai vorbit şi altă dată în public, mulţumindu-i pentru eforturile depuse în a o ajuta să izbutească la Hollywood.

Cu acest prilej, fanii internauţi i-au lăsat nenumărate comentarii în spaţiul virtual, menţionând asemănarea izbitoare dintre îndrăgita actriţă şi mama sa, Patricia, o femeie a cărei profesie era croitoria. ”Ai ochii ei”, ”Wow, ce mamă frumoasă. Arăţi exact ca ea”, ”Frumoasă, semeni atât de mult cu mama ta, amândouă sunteţi superbe”, au fost doar câteva dintre părerile exprimate ân mediul online.

Patricia, mama actriţei

Ce-i drept, şi nouă ni se pare că actriţa în vârstă de 47 de ani îi seamănă mamei sale, Catherine moştenind multe dintre trăsăturile fizice ale Patriciei. Ba chiar, am îndrăzni să spunem că şi adolescenta Carys, fiica Catherinei şi a lui Michael Douglas, o moşteneşte pe bunica sa, Patricia.

Trei generaţii

Vorbind despre mama sa, Catherine a povestit, pentru Jimmy Kimmel Live, că părinţii ei au sprijinit-o în cariera artistică, deşi nu aveau o posibilitate financiară grozavă: ”Tata deţinea o fabrică de bomboane şi mama era croitoreasă, aşa că toate costumele erau făcute de ea. Mă susţineau la orice pas”.

foto: Instagram / arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg