Câţi ani împlineşte astăzi Ştefan Bănică jr.? Timpul parcă stă în loc pentru artist

18 octombrie, 2021
1 banica jpg jpeg

Este mare sărbătoare astăzi în showbizz-ul românesc. Cunoscutul artist Ştefan Bănică jr. îşi aniversează ziua de naştere.

Pentru el, timpul pare că stă în loc, fiindcă Ştefan arată la fel ca în tinereţe, chiar dacă astăzi bifează toamna cu numărul 54. Îi urăm şi noi la mulţi ani apreciatului solist şi actor.

Ca toţi colegii săi artişti, şi Ştefan Bănică duce dorul spectacolelor, însă pandemia a închis multe scene. Cum speranţa moare ultima, şi Ştefan Bănică speră să cântă în faţa spectatorilor cât mai curând. El făcea un adevărat maraton de Crăciun la Sala Palatului, cu sala plină, câteva zile la rând, cânta colinde, dar şi melodiile sale de suflet. Artistul declara şi anul trecut că nu trebuie să ne pierdem speranţa, Crăciunul nu se amână niciodată, iar sărbătoarea e în suflet, cu spectacole cu prezenţă fizică sau nu. De aceea, el a şi lansat în 2020 melodia  “Crăciunul, vine Crăciunul!”, cântec pe care l-a descris ca un ”antidot” al vremurilor ciudate pe care le trăim.

Între timp, artistul îşi ocupă timpul cu emisiunile TV la care participă, dar şi cu viaţa de familie şi juniorul Alexandru pe care îl are cu Lavinia Pîrva. Micuţul a împlinit deja doi ani şi este o ”binecuvântare”, aşa cum îl descria recent celebrul său tată. Iată ce declara Ştefan Bănică în urmă cu doi ani pentru OK!Magazine: „Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate