Câţi bani a dat Mihai Bendeac pe apartamentul în care locuieşte şi care este cea mai mare extravaganţă pe care şi-o permite

20 octombrie, 2021
5 bendeac8 jpg jpeg

Are apartamentul la care a visat, dar pentru asta a scos ceva bănuţi din buzunar. Cu un contract la Antena 1 şi cu numeroase roluri în teatru, Bendeac se numără printre actorii cei mai bine plătiţi.

 „Îţi spun exact cât am dat pe apartament acum câţiva ani de zile, acum nu ştiu cât ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătraţi. Singura şustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii”, a povestit Mihai Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruţă.  

“Sunt atât de dement încât aşa sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aş face casa. Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă”, a adăugat el.

Actorul are acasă şi câteva lucruri pe care unii le-ar percepe ca neobişnuite.

„La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiţionat, sunt 16 grade. Când este cod roşu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert şi stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ”, a mai spus Bendeac.

Actorul a recunoscut că a fost curtat şi de Pro TV pentru Românii au talent.

”Niciodată nu aş putea să fiu aşa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca şi persoană, la mine ca şi artist. Acum un an de zile şi anul ăsta, am fost contactat pentru „Românii au talent”. Şi anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanţă, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Şi eu le-am spus că nu îşi pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg