Câţi bani ar fi primit Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu pentru Revelionul de la TVR: "A fost o negociere. De la cât am considerat că este valoarea noastră de piaţă"

4 ianuarie, 2021
4 mugur mihaescu revelion tvr 1 jpg jpeg

Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu au fost gazdele Revelionului 2021 de la TVR. Multe discuţii s-au iscat după materialele prezentate de ei la miezul nopţii, multe contradicţii chiar şi cu politicieni au apărut. Pentru prestaţia lor din noaptea dintre ani, cei doi actori au semnat contracte şi au primit bani. 

TVR a propus pentru noaptea dintre ani un „Revelion la mine acas’”, un program special care a început la ora 23.00, Mugur Mihăescu,fiind gazda show-ului. Înainte de a fi difuzat pe post, acesta afirma: „Revelion la mine acas’” vine cu „un divertisment care, în condiţiile pe care toţi le traversăm, să ofere privitorilor sentimentul că toţi suntem la fel de afectaţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, indiferent de statutul de „vedetă” sau cel de simplu spectator”. Amintim că textul a fost scris şi regizat de actor, conform informaţiilor furnizate de TVR. 

Acesta nu a fost singur, la bairamul lui Mugur Mihăescu de la sfârşit de an s-au adunat câţiva prieteni – Radu Pietreanu, Dan Bittman şi alţi actori sau cântăreţi, precum şi un band restrâns, „de Covid”, format din două gemene talentate. De invitat, el a invitat mai multă lume, printre care Leana şi Costel, Garcea... Pentru întregul program, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu au semnat mai multe contracte cu TVR. 

Mugur Mihăescu, pentru serviciile sale, ar fi primit, printr-un contract de drepturi de autor, 52.000 de lei brut (adică 10.700 de euro). Radu Pietreanu a ajuns la o înţelegere cu TVR, un contract separat de Mugur Mihăescu, pentru 53.000 de lei brut (aproape 11.000 de euro), scrie paginademedia.ro. 

În afară de contractele celor doi, şi firma lor a fost implicată. Valoarea contractului cu firma de producţie este de 24.800 de euro, potrivit documentelor consultate de Paginademedia.ro, sumă la care se adaugă TVA.

Mugur Mihăescu: "Propunerea a venit din partea TVR"

“Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesaţi să facem un program. (...) A fost o negociere, cât am considerat că este valoarea noastră pe piaţă”, a declarat Mugur Mihăescu.

Dorina Rusu, membră CNA, a afirmat într-un comunicat de sâmbătă, 2 ianuarie, că „în noaptea de Revelion, televiziunea publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului“. 

2 mugur mihaescu revelion tvr 2 jpg jpeg

Mihai Morar, despre Revelion de la TVR cu Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu

"Observ că se desfăşoară un Concurs Naţional de “înjurat programul de Revelion al TVR”. “Cum v-aţi permis, din banii poporului, să plătiţi glumele Vacanţa Mare?” Nu ştiu, nu am văzut tot show-ul de la televiziunea publică. Şi, în general, umorul nu se comentează. Îl poţi gusta sau nu. Dar, pe lângă tot ce se înjură zilele astea, am găsit pe net acest moment din Revelionul TVR. După mine, e cel mai bun text scris şi interpretat din tot ce am văzut (selectiv, e adevărat) în “noaptea dintre ani” pe TV. Vedeţi înainte să judecaţi. Ascultaţi înainte să înjuraţi.

“Ne-am înstrăinat cu totu’

De când salutăm cu cotu’

An nou, nu-i lăsa să se urască

Pe cei cu şi fără mască...”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg