Catrinel Menghia, imaginea unui brand de cosmetice

18 februarie, 2021
1 catrinel9 jpg jpeg

Catrinel Menghia are o familie frumoasă, dar nu stă rău nici la capitolul finanţe. Actriţa a mai bifat acum un contract important, a devenit imaginea unui brand de cosmetice. Ba mai mult, s-a implicat şi în afacerea familiei.

“Am o legătură emoţională cu acest brand. Când derulez amintirile din copilăria mea, o văd pe mama folosind produsele Farmec. După atâţia ani, am ajuns să le folosesc şi eu şi, mai mult decât atât, să fiu ambasadorul mărcii. Întâlnirea noastră nu a fost deloc întâmplătoare. Eu fac parte din această generaţie, mi-am construit cariera prin multă muncă, fără să ard etape, pentru că mi-am dorit să evoluez într-un ritm firesc, aşa că am rezonat din primul moment cu această misiune. Îmi doresc să inspirăm cât mai multe femei să evolueze constant spre versiunea lor mai bună”, spune Catrinel.

Deşi este cunoscută peste tot în lume, Catrinel şi-a păstrat modestia în faţa succesului.

„Nu am avut niciodată dorinţa aceasta arzătoare de a ajunge foarte sus, cu orice preţ. Am plecat de la cea mai mare agenţie de modeling din New York când am simţit că nu rezonez cu filosofia oamenilor de acolo. Mai târziu, după filmările pentru CSI, am întrerupt colaborarea cu cea mai cunoscută agenţie din Los Angeles, pentru că nu cred în mirajul hollywoodian. Am ales să nu mă arunc cu capul în faţă, ci să-mi păstrez identitatea şi să fac paşi mici în faţă. Aşa, am ajuns să lucrez cu unele dintre cele mai importante branduri din lume şi cu rezigori mari, care m-au format ca actriţă”, a povestit Catrinel, care urmează să publice o carte inspirată din copilăria ei şi să regizeze primul său film. “Am plasat acţiunea filmului în anii ’60. Cât priveşte subiectul, vă pot spune doar că aduce în discuţie povestea unor adolescente care fac cunoştinţă, pentru prima dată, cu dragostea.”, a dezvăluit actriţa.

În pandemie, modelul a petrecut mai mult timp cu fetiţa ei, dar a avut un cuvânt de spus şi în afacerea familiei

”Întotdeaua mi-a plăcut să fiu activă. M-am întrebat ce voi face când nu voi mai face modă. Acum lucrez şi în cinematografie, lucrez pentru familia mea care se ocupă de vânzarea florilor. Vindem în toată Roma. Sunt întrebată câte flori mi-a adus iubitul de Valentine’s Day şi eu spun: un trandafir.  Am 2.500 de specii de trandafiri”, a mărturisit vedeta la Pro TV.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg