Catrinel Menghia, o apariţie exotică la petrecerea Fendi

28 mai, 2014

Superbul model a făcut senzaţie la una dintre petrecerile mondene care au avut loc în jurul festivalului de film de la Cannes, încheiat weekendul trecut. Pe 23 mai, brandul Fendi a organizat pe Croazetă o petrecere cu ocazia lansării

Superbul model a făcut senzaţie la una dintre petrecerile mondene care au avut loc în jurul festivalului de film de la Cannes, încheiat weekendul trecut.

Pe 23 mai, brandul Fendi a organizat pe Croazetă o petrecere cu ocazia lansării noii colecţii de ochelari, iar Catrinel a fost una dintre cele mai sexy apariţii din seara cu pricina, însoţită de iubitul ei italian, Massimiliano di Lodovico.

Românca nu a rezistat tentaţiei de a posta câteva fotografii pe pagina ei de Facebook cu ţinuta ei văratică şi destul de colorată, graţie fustei portocalii şi a turbanului înflorat.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg