Cauţi cadoul perfect pentru o femeie specială? Iată ce ai putea să-i cumperi

29 martie, 2022
1 cadouri jpg jpeg

Alegerea cadoului potrivit poate fi o misiune dificilă atunci când eşti în pană de idei. Trebuie să fii convins că ai făcut alegerea potrivită iar persoana care îl va primi se va bucura cu adevărat, mai ales când este vorba despre o femeie specială din viaţa ta.

Iată câteva idei de cadou care cu siguranţă îţi vor fi de folos!

Bijuterii

Orice femeie se va bucura să primească o bijuterie frumoasă, mai ales pentru că va putea să o poarte şi să o păstreze toată viaţa. Acum trebuie doar să gândeşti ce ar prefera şi să cauţi cea mai bună variantă şi pentru bugetul tău deoarece şi acesta este un aspect important. Observă care sunt bijuteriile pe care le poartă mai des: cercei, inele, brăţări sau lănţişoare? Ce metale preferă şi dacă îi plac pietrele sau nu. Dacă îi plac bijuteriile din argint, atunci găseşti inele din argint cu pietre pe hanny.ro şi sigur un model de acolo i se va potrivi şi ei.

Cosmetice

Dacă este vorba despre o domnişoară, atunci ai de unde alege. Există o mulţime de produse de make-up pe care orice tânără ar vrea să le primească, fie că vorbim despre palete de farduri de ochi, iluminatoare sau rujuri. Iar dacă vrei să îi oferi un cadou unei doamne mai în vârstă, atunci o cremă  sau orice alt produs de îngrijire este o alegere bună.  Ţine minte însă că nu trebuie să dăruieşti săpunuri, şampoane sau geluri de duş pentru că ar putea fi considerate ofensatoare!

Cărţi

O lectură de calitate este apreciată întotdeauna. Află ce gen de cărţi îi place să citească (beletristică, psihologie, dezvoltare personală, biografii etc.) şi surprinde-o. Nu uita să scrii o mică dedicaţie la începutul cărţii pentru ca persoana respectivă să îşi amintească de la cine a primit cadoul, în ce an şi cu ce ocazie.

Rame foto sau obiecte personalizate cu poze

O fotografie durează o veşnicie. Aşa că de ce să nu iei o poză care surprinde un moment fericit pe care l-aţi trăit împreună, să o înrămezi într-o ramă deosebită sau, dacă eşti mai îndrăzneţ, o poţi imprima pe diverse obiecte cum ar fi tricouri, ursuleţi de pluş, căni sau brelocuri.

Aşadar, aceste sugestii te vor ajuta să-i faci mamei, surorii, soţiei sau oricărei alte femei din viaţa ta un cadou memorabil!

Foto: pexels.com.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg