Cauza problemelor conjugale dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cum de s-au distanțat așa de mult

28 mai, 2024

Nimeni nu ar fi putut prevedea un asemenea aisberg apărut parcă peste noapte în cuplul atât de îndrăgit de fani și supranumit Bennifer.

Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg

Părea că a doua oară fusese cu noroc. Între cele două staruri exista o poveste de amor din tinerețe, o logodnă și o despărțire.

Deși frumoasă și talentată, J Lo nu pare să aibă noroc în amor, însă există și o parte importantă pentru care ea însăși este responsabilă. Un apropiat al celor doi a discutat cu tabloidele și a făcut câteva dezvăluiri importante.

Mariajul lor este pe făraș! După ce și-au căutat casa perfectă și au avut parte de două nunți, nu doar de una, cei doi au ajuns să trăiască separat. Ben și-a închiriat o casă în apropiere de domiciliul fostei soții, cu care are trei copii.

Criza maritală cu siguranță este resimțită și de gemenii adolescenți ai artistei, care dezvoltaseră o relație foarte frumoasă cu tatăl vitreg. Și da, poate că Ben are multe neajunsuri, însă știe să fie un tată minunat.

Sursa care a rămas sub protecția anonimatului și care a vorbit cu tabloidele americane spune că principalul ”vinovat” al răcelii dintre cei doi este .... orgoliul. Amândoi sunt ”pietre tari”.

Bennifer la premiera The Flash, 12 iunie 2023, Foto Profimedia (2) jpg

Actorul nu a mai însoțit-o la evenimente, iar ea pare că nici nu mai vrea să-l pomenească.

În contrast complet cu ce erau, nu demult. Ben o lăuda peste tot, ea se mândrea cu actorul.

Să fi fost marea regăsire a lor din 2021 doar o altă ambiție personală? O îndreptare a unui eșec din tinerețe, când logodna lor eșuase lamentabil? Ideea este că Jennifer Lopez nu este o femeie cu care să ai toane. Este o divă puternică și ambițioasă, cam ce-și propune realizează. Ori Ben ține mult la confortul personal, la comoditate și relaxare. Să nu uităm că înainte de Jennifer avea una dintre cele mai șleampete garderobe. Ieșea cu tricouri gri și șifonate, dar cu zâmbetul pe buze.

Ce-i drept, acesta s-a cam estompat în ultima vreme, iar momente de bucurie păreau a fi lângă... fosta. Cu toate acestea, potrivit acelorași tabloide, Jennifer Garner nu este interesată de o împăcare, ci dimpotrivă, pare a susține împăcarea celor doi. Până la ora actuală, nimeni nu știe dacă va urma o reluare a relației sau un un divorț.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg