Cazul care a şocat o lume întreagă! Un bărbat căsătorit s-a trezit implicat într-o partidă de sex cu o femeie care nu era soţia lui

24 mai, 2021
1 rosu jpg jpeg

O femeie care s-a strecurat în camera unui bărbat căsătorit şi i-a făcut sex oral în timp ce dormea ​​a fost condamnată.

 Marie Le-Mar, în vârstă de 38 de ani, a primit trei ani şi şase luni de închisoare, în Anglia, pentru că s-a dezbrăcat şi a intrat în patul victimei, iar asta după o sesiune de băut intens. Judecătorul a aflat cum bărbatul, care dormea ​​separat de soţia sa din cauza sforăitului său, s-a trezit în timpul asaltului.

Procurorul John Farmer a declarat : „El a crezut din greşeală că este soţia sa. Inculpatul a vrut să ajungă deasupra ei, încercând clar să întreţină relaţii sexuale, dar ea a căzut din pat. Astfel, şi-a dat seama că cea care se afla în patul lui nu era soţia lui. Şi-a revenit în simţiri din somnul profund, a aprins lumina şi şi-a dat seama că femeia era beată şi complet dezbrăcată”.

Victima i-a spus soţiei sale, care a chemat imediat Poliţia. Înainte de sosirea ofiţerilor, instanţa a aflat cum Le-Mar, care petrecea câteva nopţi departe de partenerul ei, a ameninţat-o pe soţia victimei că îi va rupe dinţii.

În timpul interogării, Le-Mar a spus că nu-şi poate aminti evenimentele, dar a recunoscut ulterior acuzaţiile, determinarea unei persoane de a se angaja în activităţi sexuale fără consimţământ, agresiune sexuală, asalt şi agresarea unui ofiţer de Poliţie. „Este posibil ca soţia victimei să fi înţeles greşit ceea ce a văzut, ceea ce ar fi putut provoca un conflict între ea şi soţul ei. Vă puteţi imagina interpretarea. Impactul asupra victimei şi soţiei sale este unul de profundă dezamăgire ”, a spus Judecătorul Thomas Rochford.

Avocatul Derek Johashen i-a sărit în apărare. El a declarat că Le-Mar a avut o viaţă grea şi că nu a comis niciodată un atac sexual: „Ea nu are nicio atracţie sexuală faţă de acest bărbat, nu este ceva ce ar lua în considerare vreodată şi nu poate explica de ce a decis să acţioneze în acest fel. Are 38 de ani şi nu a mai comis o infracţiune sexuală, nu este un prădător. Trebuie spus că a avut o perioadă dificilă, începând de la vârsta de şapte ani. Probleme ei e că abuzează de alcool şi droguri.

Comportamentul ei jignitor se datorează consumului de alcool. Era foarte beată, atât de rău încât a căzut din  pat. Alcoolul nu este niciodată o scuză, dar această femeie aude voci".

În observaţiile sale finale, judecătorul Rochford a spus: „Infracţiunile sexuale împotriva bărbaţilor nu sunt mai puţin grave decât infracţiunile sexuale comise împotriva femeilor”.

Le-Mar a fost trimisă direct la închisoare.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg