Ce a decis Bobby Brown în privinţa fiicei sale, Bobbi Kristina?

29 mai, 2015

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei în vârstă de 22 de ani să se amelioreze, alţii se întreabă de ce mai este ţinută în viaţă dacă nu mai este detectată activitate cerebrală.

În acest context, Bobby Brown, tatăl tinerei, a luat cuvântul pentru a lămuri situaţia şi pentru a nu mai lăsa loc de speculaţii. Astfel, acesta a precizat că nu a intenţionat nicio clipă să-şi deconecteze fiica de la aparate şi că nici nu va face acest lucru ”niciodată”. Ba mai mult, Bobby a declarat că toată această presiune pusă pe el este o corvoadă şi că uneori are impresia că ”lumea aşteaptă ca fiica sa să moară”.

Potrivit unui apropiat de-al artistului, Bobby a declarat că se face prea mult tam-tam răutăcios legat de acest subiect şi că în loc să se roage pentru starea ei de sănătate a tinerei, unii pur şi simplu aşteaptă ca Bobbi Kristina să moară.

În ceea ce priveşte starea de sănătate a fiicei lui Whitney Houston, nimic nu s-a schimbat.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE