Ce a declarat Kim Kardashian despre zvonul potrivit căruia ar fi însărcinată cu gemeni!

4 iunie, 2015

Vestea celei de-a doua sarcinii a starletei a stârnit adevărate controverse. S-a zvonit ba că s-a apelat la o mamă surogat, ba că este însărcinată cu gemeni. Ei bine, Kim a simţit nevoia să lămurească toate aceste zvonuri

Vestea celei de-a doua sarcinii a starletei a stârnit adevărate controverse. S-a zvonit ba că s-a apelat la o mamă surogat, ba că este însărcinată cu gemeni. Ei bine, Kim a simţit nevoia să lămurească toate aceste zvonuri, şi a declarat că nimic din ce s-a scris în ultima vreme în presa americană nu este adevărat.

Întrebată fiind dacă bucuria naşterii va fi dublă, Kim a negat vehement, asigurând că e vorba doar de o informaţie falsă. ”Este de-a dreptul absurd!”, a declarat Kim.

Însă, în timp ce Kim lămurea chestiunea legată de presupuşii gemeni, o altă ipoteză se năştea pe reţelele de socializare. Potrivit noilor informaţii apărute, Kim a trecut printr-o intervenţie chirugicală în decembrie anul trecut, pentru a putea rămâne însărcinată. Partea rea în această nouă ipoteză este că starleta nu va mai putea avea copii după această sarcină.

Aşadar, nouă nu ne rămâne decât să vedem ce informaţii noi ne va aduce ziua de mâine în legătură cu Kim Kardashian.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg