Ce a făcut Jennifer Aniston pentru Matthew Perry când și-a dat seama că se luptă cu drogurile și alcoolul

24 octombrie, 2022
perry si aniston2 jpg

Matthew Perry a lăudat-o pe Jennifer Aniston pentru că s-a dovedit o bună prietenă în mijlocul luptei sale cu drogurile și alcoolul.

Actorul, care a dezvăluit recent că a fost la un pas de moarte din cauza consumului intens de droguri, a spus că cea care i-a fost colegă în „Friends” l-a confruntat la apogeul carierei sale.

Într-un interviu cu Diane Sawyer – care va fi difuzat pe 28 octombrie – Starul recunoaște că Aniston i-a spus: „Știm că bei”.

„Imaginați-vă cât de înfricoșător a fost acest moment”, mărturisește bărbatul de 53 de ani pentru Sawyer, adăugând că „ea s-a implicat cel mai mult. Îi sunt foarte recunoscător pentru asta”.

În același interviu, starul a confirmat că lua Vicodin pe zi”, Metadonă, Xanax” și bea „un litru de vodcă”.

Abuzul de droguri l-a distrus pe actor la vârsta de 49 de ani, când colonul i-a explodat din cauza consumului excesiv de opioide.

La acea vreme, Perry a susținut că a suferit o perforație gastrointestinală, dar, în realitate, a petrecut cinci luni în spital – dintre care două săptămâni în comă – și a trebuit să folosească o pungă de colostomie timp de nouă luni după ce medicii i-au spus că a avut „ o șansă de 2% de a trăi”.

„Am fost pus pe o  mașină care face toată respirația pentru inima și plămânii. Și asta se numește Ave Maria. Nimeni nu supraviețuiește asta”, a  mărturisit el pentru People într-un interviu separat.

După ce a fost nevoit să poarte punga externă pentru depozitarea fecalelor timp de aproape un an, actorul a decis să lupte cu dependența și să găsească un terapeut.

„Specialistul mi-a spus: „Data viitoare când te gândești să iei Oxycontin, s-ar putea să ai o pungă de colostomie pentru tot restul vieții”, a spus el publicației. „Și o fereastră s-a deschis și m-am târât prin ea și nu mai vreau Oxycontin”.

Perry, care pare că și-a găsit în cele din urmă drumul, își descrie cu sinceritate lupta de lungă durată cu dependența într-o nouă carte”, care apare pe 1 noiembrie.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg