Ce a făcut Michael Jackson într-una din zilele anterioare morţii sale

3 mai, 2013
rtxce4m jpeg

În ciuda efortului depus pe scenă pentru pregătirea turneului This Is It şi a medicamentelor care ar fi trebuit să-l facă să doarmă, iată la ce a apelat megastarul pentru a combate insomnia.

În ciuda efortului depus pe scenă pentru pregătirea turneului This Is It şi a medicamentelor care ar fi trebuit să-l facă să doarmă, iată la ce a apelat megastarul pentru a combate insomnia.

Înnebunit, la propriu, de faptul că nu se poate odihni şi nu poate lucra la capacitate maximă, MJ a încercat tot felul de metode pentru a combate insomnia – un efect secundar al maladiei vitiligo, de care suferea încă din copilărie, efect tot mai prezent după vârsta de 30 de ani şi care se agravase îngrijorător de mult.

image

Şi, cum medicamentele nu mai făceau faţă şi nici celebrele lui cure cu oxigen în capsula în care obişnuia să doarmă nu mai erau eficiente, artistul a decis să recurgă la o metodă mult mai simplă şi la îndemâna oricui: alcoolul.

Potrivit lui Mark Lester, naşul copiilor săi, MJ ar fi băut şase sticle de vin, într-una din zilele dinaintea morţii sale. Şi, chiar dacă nu l-au adormit, tot au reuşit să-l ameţească bine de tot, Regele muzicii pop prezentându-se aproape în comă alcoolică la conferinţa de presă în care trebuia să anunţe locul desfăşurării concertelor din turneul "This Is It".

Şi tot de la Lester aflăm că acesta n-a fost un caz izolat. Chipurile, Michael l-ar fi rugat şi cu alte ocazii să introducă pe ascuns sticle cu alcool în camera sa de hotel, în momentele de maximă epuizare, când injecţiile nu-l mai puteau ajuta să adoarmă.

Foto: pagina oficială, Reuters



Recente pe Ok! Magazine

Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg