Ce a făcut-o Mischa Barton să se comporte ca o nebună? Cum se simte acum?

31 ianuarie, 2017
Mischa Barton internare jpeg

Zilele trecute, vecinii ei s-au văzut nevoiţi să apeleze serviciul de urgenţă după ce actriţa a fost văzută pe gardul casei sale, aproape dezbrăcată, ţipând şi vorbind incoerent.

Mischa a fost internată de urgenţă, zilele trecute.

Acum, însă, Mischa se simte mai bine şi poate spune ce s-a întâmplat de fapt. Aceasta a fost externată din Spitalul Cedars-Sinai, din Los Angeles, vineri, şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care s-au preocupat de starea ei. ”După o noapteîn care am fost internată, am ajuns acasă şi mă simt bine. Vreau să le mulţumesc tuturor profesionaliştilor de la Cedars-Sinai pentru cum m-au tratat.”, a scris aceasta într-un comunicat de presă, emis ulterior.

Cât despre motivul din spatele comportamentului haotic al actriţei, Mischa a dezvăluit că totul a fost cauzat de un drog pus într-un pahar de către unul dintre prietenii ei, invitaţi la ea acasă, de ziua ei. Drogul GHB, cunoscut drept drogul violului, a fost găsit în corpul actriţei de către medicii de la Cedars–Sinai şi – spun ei – a fost cauza delirului şi a psihozei actriţei.

”În timp ce beam, am realizat că ceva nu e în regulă cu comportamentul meu şi că deveneam din ce în ce mai panicată şi că totul se intensifica cu fiecare oră care trecea. (...) Am fost informată de către medici că aveam în organism GHB. Asta este o lecţie pentru noi toate, femeile tinere, să avem grijă pe cine avem în jurul nostru”, a mai declarat Mischa în respectivul comunicat.

Imaginea postată de Mischa Barton

Ulterior, Mischa a revenit şi pe reţelele de socializare, postând o primă imagine pentru a le da de veste fanilor internauţi că totul este bine acum. Fotografia respectivă ilustra o statuetă meditând.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg